Silfri

Silfri frá Vindabru (24.5.2006)
 

e. Eirdís frá Langárfossi IS1994236877
i. Glampi frá Langárfossi IS1999136879

kesäkuu 2007

Hopeamusta Silfri-ori on tässä kesäkarvassa.

31.1.2007
Silfri on juuri mikrosirutettu ja väri tunnistettu. Näyttävän värinen Silfri on hopea-musta ja sillä on hera-silmä, joka tarkoittaa, että toinen silmä on sininen! Kuvassa Silfri kiusoittelee tallin toista nuorikkoa Glediä.

Tallin orivarsat Bessi ja Silfri komeassa talvikarvassa

Eidis ja varsa 24.5.2006 (varsa 2 ja 4 tunnin ikäisenä)

kesäkuu 2009

Silfri lähti esikouluun Pilville ja Gummille. Kesällä 2010 koulutus jatkuu. Iso Silfri kehittyy ja kasvaa edelleen ja poika taitaa olla otollisemmassa koulutusiässä nyt vuotta myöhemmin. Nyt on säkäkorkeus jo reilusti monta senttiä yli 140 senttimetrin. Vahvasti nelikäyntinen Silfri ei näyttänyt vielä tölttiä, mutta katsotaan mitä tuleman pitää.

lokakuu 2010

Silfri palasi kuukauden kestäneetä koulusta lokakuussa. Toinen ratsukoulutusvaihe on toistaiseksi tehty, ja nyt ollaan pisteessä, jossa Silfri tietää vähän kaikesta. Perusratsun asiat on hallussa ja vähän hienouksiakin jo tiedossa. Silfri on vahvasti nelikäyntinen ja varustettu jyhkeällä laukalla ja isolla ravilla. Tölttiä tulee pyydettäessä. Silfri käy kotitallilla lenkillä lähes joka päivä vaihtelevasti sekä kentällä, mutta enimmäkseen maastossa. Maastojakin on jo Silfrillä vedetty ja rohkeus on kasvanut pojalla hurjasti. Liikutuksesta on vastannut alkutaipaleella tallimestari Heidi, joka taitaa olla Silfrin suuri fani..

toukokuu 2012

Silfri on saanut paljon faneja tuntiratsastajista. Hyvät perusaskellajit ovat tämän herrasmiehen vahvuus. Silfri pitää erityisesti hoitamisesta ennen ja jälkeen ratsastuksen ja nauttii kaikesta huomiosta minkä vain onnistuu saamaan. Tölttiä alettu hakemaan nyt uudelleen, koska kasvuvaihe alkaa olla ohi ja lihaskunto jo hyvä. Mukavasti on lähtenyt käyntiin ja kyllähän siellä tölttiä piisaa.

kesäkuu 2012

Silfri lähti uuteen kotiin Pälkäneelle. Silfri pääsee hänelle parhaiten sopivaan työhön eli rauhalliseen, terapiatyyppiseen toimeen, osaaville ja innokkaille omistajille.