Tallin väki

"Meillä on hyvä tiimi!" (kuva: Markku Rajala)

Mukavan leppoisaa menoa..

Tuulensillan tallilla on ollut hevosia vuodesta 1998. Toiminta alkoi monipuolistumaan vuonna 2001 Pirkkalassa. Toiminnan laajetessa talli muutti suurempien tilojen ja loistavien ratsastusreittien perässä kesällä 2004 Viljakkalan kauniisiin maisemiin. 

Hevosten hyvinvointia vaalien ja parasta mahdollista yhteistyötä tarjoten, toimimme tallillamme hevosten ehdoilla. Tällä hetkellä tallissa asustelee nelisenkymmentä hevosta, joista kymmenen on asiakaskäytössä. Suuri osa on yksityisiä, osa vasta harjoittelee tulevaa uraansa varten, osa on varsoja ja muutama konkari on jo osa-aikaisesti eläkkeellä. Asiakashevoset ovat rauhallisia ja rautaisia ammattilaisia - meiltä löytyy helppoja ja jo paljon osaavia ratsuja kaikentasoisille ratsastajille. Tallilla arvostamme leppoisaa ilmapiiriä - toivomme, että lähdet meiltä aina hyvillä mielin!

Laumakasvatus

Meillä kaikki hevoset on onnellisesti samassa laumassa suuressa monimuotoisessa tarhassa/isolla laitumella. Tarhassa ja laidunalueella on metsäalueita ja peltoaukeita, todellakin tilaa temmeltää. Hevosten haku ulkoa saattaa tietää reilumman kokoista lenkkiä Viljakkalan peltomaisemissa.

Johanna

Talliyrittäjänä toimii Johanna. Johanna vastaa ratsastuskoulutoiminnoista ja kaikista käytännön asioista tallilla. Johanna on koulutukseltaan hevostenhoitaja, FEIF-ratsastuksenohjaaja ja Urheilutuomari.