Ohjaajat

Meidät tapaat tallilla..

Ohjaajina toimivat ammattilaiset. Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma. Kaikki vakituiset ohjaajamme ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa jonkin hevosalan tutkinnon tai koulutuksen. Tallilta löytyy aina ensiapukoulutettu työntekijä.

Josu ja tallin ensimmäinen oma kasvatti Bessi ratsu-uran alussa, ekoissa kisoissa. Kuva: Peppi Leppälahti

Talliyrittäjä:
JOSU
FEIF Ratsastuksenohjaaja, TIH-ohjaaja (level 1)
Sport Urheilutuomari, TIH-tuomari
Hevostenhoitaja
Hevosmatkailun ohjelmapalvelut-amm.tutk.

Josu on FEIF Ratsastuksenohjaaja (taso 1), Urheilutuomari ja koulutettu hevostenhoitaja sekä kouluttautunut myös Tölt in Harmony (TIH) ohjaajaksi ja tuomariksi. Opetuksen pääpaino on askellajiratsastuksessa sekä ratsastajan ja hevosen yhteistyön kehittämisessä. Ratsastus ei ole rakettitiedettä ja tunneilla "puhutaan suomea", ja jos ei, niin kysyä uskaltaa. Josu valmentautuu säännöllisesti omilla hevosillaan ja kilpailee satunnaisesti ehtiessään. Kisakaudella viikonloput sujuvat usein kilpailuissa tuomarointitehtävissä.

Kati ja nuori Gáski kilpailuissa

KATI

Tuntiohjaaja

Katilla on pitkä kokemus isohevospuolelta ja islanninhevosten parissakin hän on toiminut jo 15 vuotta. Kati on käynyt paljon erilaisia kursseja ja on aktiivinen toimihenkilö askellajiratsastuskilpailuissa. Katilla on paljon kokemusta maastojen vedosta ja ratsastustunteja hän on ohjannut aktiivisesti pari vuotta. Parhaillaan Kati kouluttautuu islanninhevosharrasteohjaajaksi ja -tuomariksi. Kati on myös SRL:n hevoskerhonohjaaja ja voi ottaa vastaan tallillamme perusmerkkisuorituksia.

KAROLIINA

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Karoliina on valmistunut hevospainotteiselta linjalta Osaran maatalousoppilaitoksesta maatalousyrittäjäksi. Karoliinalla on paljon kokemusta erilaisista hevosista ja hän on kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa. Karoliina ohjaa tallilla pääsääntöisesti maastoja ja hoitaa hevosia. Karoliina kasvattaa hevosia ja koiria ja vapaa-aikana harrastaa metsästystä. 

Karoliina ja Olli
Jassu ja Glaesir kisoissa

JASSU

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Useana vuonna leiriavustajana toiminut Jassu on tallilla "vakituista väkeä" leirikauden ulkopuolellakin. Erilaisista hevosista kokemusta löytyy yli 15 vuoden ajalta. Jassu on iloinen ohjaaja, joka tuuraa välillä myös maastojen vedossa. Jassu on SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa myös perustason merkkisuorituksia vastaan.

KATZU

Hevostenhoitaja

Katzu on ratsastanut tallilla lapsesta lähtien. Hän on toiminut myös useana vuonna leirien ohjaajana. Katzu on SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa myös perustason merkkisuorituksia vastaan.

Katzu ja Erla
Katzu ja Erla

MINNA

Hevostenhoitaja

Minna on valmistunut Harjun oppimiskeskuksesta Hevostenhoitajaksi ja työskennellyt hyvin erilaisten hevosten kanssa Suomessa ja ulkomailla. Minna on myös taitava nahkatöiden tekijä ja hän valmistaakin tilauksesta mm. myös hevosten riimuja ja suitsia.

.. henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Tuulensillan tallille!