Ohjaajat

Meidät tapaat tallilla..

Ohjaajina toimivat ammattilaiset. Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma. Kaikki vakituiset ohjaajamme ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa jonkin hevosalan tutkinnon tai koulutuksen. Tallilta löytyy aina ensiapukoulutettu työntekijä.

Josu ja tallin ensimmäinen oma kasvatti Bessi ratsu-uran alussa, ekoissa kisoissa. Kuva: Peppi Leppälahti

Talliyrittäjä:
JOSU
FEIF Ratsastuksenohjaaja, TIH-ohjaaja (level 1)
Sport Urheilutuomari, TIH-tuomari
Hevostenhoitaja
Hevosmatkailun ohjelmapalvelut-amm.tutk.

Josu on FEIF Ratsastuksenohjaaja (taso 1), Urheilutuomari ja koulutettu hevostenhoitaja sekä kouluttautunut myös Tölt in Harmony (TIH) ohjaajaksi ja tuomariksi. Opetuksen pääpaino on askellajiratsastuksessa sekä ratsastajan ja hevosen yhteistyön kehittämisessä. Ratsastus ei ole rakettitiedettä ja tunneilla "puhutaan suomea", ja jos ei, niin kysyä uskaltaa. Josu valmentautuu säännöllisesti omilla hevosillaan ja kilpailee satunnaisesti ehtiessään. Kisakaudella viikonloput sujuvat usein kilpailuissa tuomarointitehtävissä.

Kati ja nuori Gáski kilpailuissa

KATI

Tuntiohjaaja

Katilla on pitkä kokemus isohevospuolelta ja islanninhevosten parissakin hän on toiminut jo 15 vuotta. Kati on käynyt paljon erilaisia kursseja ja on aktiivinen toimihenkilö askellajiratsastuskilpailuissa. Katilla on paljon kokemusta maastojen vedosta ja ratsastustunteja hän on ohjannut aktiivisesti pari vuotta. Parhaillaan Kati kouluttautuu islanninhevosharrasteohjaajaksi ja -tuomariksi. Kati on myös SRL:n hevoskerhonohjaaja ja voi ottaa vastaan tallillamme perusmerkkisuorituksia.

JESSE

Hevostenhoitaja
Hevosharrasteohjaaja

Opettajien rivistöihin saatiin lisää vahvistusta; Jessen ryhtyessä jatkossa opettamaan perjantain harrastetunteja. Jesse valmistui vastikään koulutuskeskus Salpauksesta hevosharrasteohjaajaksi ja onkin nähty tallilla tunninpidossa kevään ja kesän aikana. Jessellä on taustalla vuosien vahva hevoskokemus monelta osa-alueelta. Jessen tunneilla syvennytään hiomaan ratsastajan ja hevosen saumatonta yhteistyötä, sekä keskitytään ratsastajan apujen käyttämiseen. Ratsastuksen lisäksi näillä tunneilla on tiedossa myös jonkin verran maastakäsittelyä.

IRINA

Olen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva  hevosharrastaja. Hevoset ja ratsastus ovat kulkeneet arjessa pienestä pitäen. Taisinpa olla 6-vuotiaana ensimmäisen kerran ponileirillä kummitädin ratsastuskoululla ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kilpailemiseen tutustuin ensimmäisellä omalla hevosellani 12-vuotiaana, jolloin kilpailin useamman vuoden niin esteillä kuin kouluratsastuksessa. Myöhemmin kouluratsastus vei mennessään ja olen kilpaillut erilaisilla hevosilla aina kansallisiin heA luokkiin saakka. Tällä hetkellä minulla on kaksi omaa hevosta, joista nuoremman kanssa tulevaisuuden tähtäin on kouluradoilla.
Irina tuuraa välillä tunninpidossa.
 

Jassu ja Rit

JASSU

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Jassu on ratsastanut vuosia ja Tuulensillassakin lähes aikojen alusta. Jassu on iloinen ohjaaja, joka on toiminut useana vuonna leiriavustajana ja myöhemmin maastojen ohjaajana, muun hevostenhoitotyön ohella.  Jassu on myös SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa hoitomerkkisuorituksia vastaan perushoitomerkkitasolle saakka.

KATZU

Hevostenhoitaja

Katzu on ratsastanut tallilla lapsesta lähtien. Hän on toiminut myös useana vuonna leirien ohjaajana. Katzu on SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa myös perustason merkkisuorituksia vastaan.

Katzu ja Erla
Katzu ja Erla

.. henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Tuulensillan tallille!