Ohjaajat

Meidät tapaat tallilla..

Ohjaajina toimivat ammattilaiset. Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma. Kaikki vakituiset ohjaajamme ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa jonkin hevosalan tutkinnon tai koulutuksen. Tallilta löytyy aina ensiapukoulutettu työntekijä.

Josu ja tallin ensimmäinen oma kasvatti Bessi ratsu-uran alussa, ekoissa kisoissa. Kuva: Peppi Leppälahti

Talliyrittäjä:
JOSU
FEIF Ratsastuksenohjaaja
Hevosavusteisen oppimisen (EFL) -valmentaja

Sport Urheilutuomari
Hevostenhoitaja
Hevosmatkailun ohjelmapalvelut-amm.tutk.

Josu on islanninhevosiin ja askellajiratsastukseen erikoistunut FEIF 1-ohjaaja, urheilutuomari ja hevosavusteisen oppimisen valmentaja (EFL Coach). Hän on kouluttautunut myös Tölt in Harmony (TIH) -ohjaajaksi ja -tuomariksi. Opetuksen pääpaino tunneilla on ratsastajan ja hevosen yhteistyön kehittämisessä ja hevoslähtöisessä askellajiratsastuksessa. Josu ohjaa myös hevosavusteisia tunteja.

Jassun kuva
Jassu ja Rit

JASSU

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Jassu on aina iloinen ohjaaja ja ollut Tuulensillassa jo kymmenkunta vuotta. Hän ratsastaa aktiivisesti tallin tunneilla myös ja usein tallin nuorilla hevosilla kouluttaen niitä eteenpäin. Jassu ohjaa viikonlopun maastoja ja hoitaa hevosia. Jassu on myös SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa hoitomerkkisuorituksia vastaan perushoitomerkkitasolle saakka.

Eini taluttaa ratsastajaa.
Eini on ohjannut tallin heppakerhoa jo useamman vuoden.

EINI

ohjaaja

Eini ohjaa tallilla tunteja, hevosavusteista toimintaa ja maastoja. Eini on kouluttautunut MinD-ohjaajaksi*. Einin oma hevonen asustelee talilla myös.

 

*(MinDvoimauttava hevostoiminta®-ohjaaja on erikoistunut hevosavusteiseen ryhmänohjausmenetelmään yksilön voimaantumisprosessin aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseksi.

teksti: MinD-ohjaajat (R)

KIRSI

Tiedot tulossa

MEERI

Tiedot tulossa

MARI

Olen eläinfysioterapeutti, työfysioterapeutti, pilatesohjaaja ja ammatillinen opettaja.

Olen erikoistunut myös aivoterveyteen ja psykofyysiseen fysioterapiaan sekä ohjaan spiraalistabilaatioharjoituksia, jotka ovat ratsastajillekin hyödyllisiä ja mukavasti tehtäviä kuminauhaharjoitteita.

Itse ratsastan tunneilla ajatuksella, että oppisin tai oivaltaisin joka kerralla jotain. Aina voi kehittyä ;) ja jokaiselta oppia jotain. Ratsastus on mielenkiintoista ja tuo hyvän mielen!

Minua kiinnostaa erityisesti istunta ja sen parantaminen sekä hevosen ja ratsastajan yhteistyö. Hyvän istunnan ja oman kehonhallinnan kautta voimme lisätä myös hevosten hyvinvointia. Ratsastuksessa on hyvä osata auttaa hevosta liikkumaan paremmin ja tehdä asioita hevosta kuunnellen. Hevosten kanssa toimiessa ja ratsastuksen ohjaamisessa korostan perusasioita ja rentoutta. 

Minut voi tavata tallilla ohjaamassa ratsastajille suunnattuja pilates-, spiraalistabilaatio- tai istuntatunteja. Jos tulee kysyttävää, tulethan juttelemaan :)

 

HEINI 

Ratsastuksenohjaaja, hevostenhoitaja

Olen Heini, 22-vuotias ratsastuksenohjaaja. Olen toiminut ohjaajana Tampereen seudulla aiemmin mm. Niihamassa, Niihama Riding Oy:lla. Viime vuosina olen työskennellyt ulkomailla, Sveitsissä, tallimestarina/ratsuttajana, ja olen painottunut esteratsastukseen ja nuorten hevosten kouluttamiseen. Islanninhevosten maailma on myös erittäin tuttua lapsuusvuosilta, nytpä siis töltin ja passin kanssa taas jatketaan! ;)
Olen iloinen ja helposti lähestyttävä, hihasta saa nykäistä mikäli tulee siis kysyttävää. Tunneillani tykkään painottaa mukavaa yhteistä oloa hevosten kanssa, hyvää yhteishenkeä, sekä hevosten oikea oppista käsittelyä. Keskityn myös paljon istunnan käyttöön ja perusasioihin. Tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa: ratsastajilla ja hevosilla!
 

Heinin kuva

RASMUS

Rasmus on aloittanut työt ensimmäisen kerran v. 2022 kesätyöntekijänä ja v. 2023 syksyllä jäi tiimiin vakituisesti. Kokemusta Rasmukselle on hevosista kertynyt yli 10 vuoden ajalta eri talleilta sekä paljon erilaisista hevosista ja nyt viime vuosina harrastuksen lisäksi tästä on tullut Rasmukselle myös työ. ”Tällä hetkellä kiinnostus tallityön lisäksi on esteratsastuksessa jossa kilpailenkin tavoitteellisesti sekä nuorien/projekti hevosten eteenpäin viemisessä. Törmätään tallilla!”

Rasmuksen kuva

VIANNA

Vianna on aina hyväntuulinen ja auttaa mielellään kaikessa. Vianna on käynyt Tuulensillassa pikkutytöstä asti ja tunteekin tallin hevoset ja tavat jo vuosien ajalta. Vianna on ollut useana kesänä leiriavustajana ja toimii nyt tallilla hevostenhoitajana.

Viannan kuva

.. henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Tuulensillan tallille!