Ohjaajat

Meidät tapaat tallilla..

Ohjaajina toimivat ammattilaiset. Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma. Kaikki vakituiset ohjaajamme ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa jonkin hevosalan tutkinnon tai koulutuksen. Tallilta löytyy aina ensiapukoulutettu työntekijä.

Josu ja tallin ensimmäinen oma kasvatti Bessi ratsu-uran alussa, ekoissa kisoissa. Kuva: Peppi Leppälahti

Talliyrittäjä:
JOSU
FEIF Ratsastuksenohjaaja, TIH-ohjaaja (level 1)
Sport Urheilutuomari, TIH-tuomari
Hevostenhoitaja
Hevosmatkailun ohjelmapalvelut-amm.tutk.

Josu on FEIF Ratsastuksenohjaaja (taso 1), Urheilutuomari ja koulutettu hevostenhoitaja sekä kouluttautunut myös Tölt in Harmony (TIH) ohjaajaksi ja tuomariksi. Opetuksen pääpaino on askellajiratsastuksessa sekä ratsastajan ja hevosen yhteistyön kehittämisessä. Ratsastus ei ole rakettitiedettä ja tunneilla "puhutaan suomea", ja jos ei, niin kysyä uskaltaa. Josu valmentautuu säännöllisesti omilla hevosillaan ja kilpailee satunnaisesti ehtiessään. Kisakaudella viikonloput sujuvat usein kilpailuissa tuomarointitehtävissä.

KAARINA

Tuntiohjaaja

Kaarinalla on yli 15 vuoden kokemus hevosten kanssa toimimisesta. Kaarina ottaa ilolla uudet haasteet vastaan ja onkin alkanut innolla opettelemaan islanninhevosratsastuksen saloja. -Erityisesti pyrin toteuttamaan ohjaukset yhdessä hevosen ja ratsastajan ehdoilla, Kaarina sanoo. Ohjaajana Kaarina on positiivinen ja rohkaiseva, mutta samalla myös tarkka.

 

Kaarina valmennushevosensa Collezionen kanssa
kuva: Laura Koivunen
Kati ja nuori Gáski kilpailuissa

KATI

Tuntiohjaaja

Katilla on pitkä kokemus isohevospuolelta ja islanninhevosten parissakin hän on toiminut jo 15 vuotta. Kati on käynyt paljon erilaisia kursseja ja on aktiivinen toimihenkilö askellajiratsastuskilpailuissa. Katilla on paljon kokemusta maastojen vedosta ja ratsastustunteja hän on ohjannut aktiivisesti pari vuotta. Parhaillaan Kati kouluttautuu islanninhevosharrasteohjaajaksi ja -tuomariksi. Kati on myös SRL:n hevoskerhonohjaaja ja voi ottaa vastaan tallillamme perusmerkkisuorituksia.

Jassu ja Glaesir kisoissa

Hevostenhoitaja, maasto-ohjaaja:
JASSU

Useana vuonna leiriavustajana toiminut Jassu on tallilla "vakituista väkeä" leirikauden ulkopuolellakin. Erilaisista hevosista kokemusta löytyy yli 15 vuoden ajalta. Jassu on iloinen ohjaaja, joka tuuraa välillä myös maastojen vedossa. Jassu on SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa myös perustason merkkisuorituksia vastaan.

Hevostenhoitaja, apuohjaaja:
KATZU

Tiedot tulossa

Kiireessä meitä satunnaisesti auttavat myös:

Minerva


MINERVA
Hevosten hoitaja
Kengittäjä


Minerva on Ypäjältä valmistunut hevostenhoitaja/kengittäjä ja tullut tutuksi tallilla usean vuoden ajan kiire- ja viikonloppuapulaisena. Minerva on todellinen hevoskuiskaaja ja lähes syntynyt hevosen selkään. Tallille töihin hän saapuikin ennen omilla hevosillaan säässä kuin säässä - paitsi silloin kun kengityspakki pakattiin matkaan.

 

 

Kurssien/leirien/valmennusten pidossa toimii tallillamme lisäksi mm. Annika Kyrklund, Pilvi Routasalo, Gudmundur Sigurbjörnsson, Juha Kontio, Heidi Mäkinen..

.. henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Tuulensillan tallille!