Ohjaajat

Meidät tapaat tallilla..

Ohjaajina toimivat ammattilaiset. Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma. Kaikki vakituiset ohjaajamme ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa jonkin hevosalan tutkinnon tai koulutuksen. Tallilta löytyy aina ensiapukoulutettu työntekijä.

Josu ja tallin ensimmäinen oma kasvatti Bessi ratsu-uran alussa, ekoissa kisoissa. Kuva: Peppi Leppälahti

Talliyrittäjä:
JOSU
FEIF Ratsastuksenohjaaja
Hevosavusteisen oppimisen (EFL) -valmentaja

Sport Urheilutuomari
Hevostenhoitaja
Hevosmatkailun ohjelmapalvelut-amm.tutk.

Josu on islanninhevosiin ja askellajiratsastukseen erikoistunut FEIF 1-ohjaaja, urheilutuomari ja hevosavusteisen oppimisen valmentaja (EFL Coach). Hän on kouluttautunut myös Tölt in Harmony (TIH) -ohjaajaksi ja -tuomariksi. Opetuksen pääpaino tunneilla on ratsastajan ja hevosen yhteistyön kehittämisessä ja hevoslähtöisessä askellajiratsastuksessa. Josu ohjaa myös hevosavusteisia tunteja.

JESSE

Hevostenhoitaja
Hevosharrasteohjaaja

Jesse valmistui vastikään koulutuskeskus Salpauksesta hevosharrasteohjaajaksi ja valmistumisen jälkeen työskennellyt Tuulensillassa. Tällä hetkellä Jesse suorittaa FEIF-ohjaajan opintoja. Jessellä on taustalla vuosien vahva hevoskokemus monelta osa-alueelta. Jessen tunneilla syvennytään hiomaan ratsastajan ja hevosen saumatonta yhteistyötä, sekä keskitytään ratsastajan apujen käyttämiseen. Ratsastuksen lisäksi näillä tunneilla on tiedossa myös jonkin verran maastakäsittelyä.

Jassu ja Rit

JASSU

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Jassu on aina iloinen ohjaaja ja ollut Tuulensillassa jo kymmenkunta vuotta. Hän ratsastaa aktiivisesti tallin tunneilla myös ja usein tallin nuorilla hevosilla kouluttaen niitä eteenpäin. Jassu ohjaa viikonlopun maastoja ja hoitaa hevosia. Jassu on myös SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa hoitomerkkisuorituksia vastaan perushoitomerkkitasolle saakka.

.. henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Tuulensillan tallille!