Ohjaajat

Meidät tapaat tallilla..

Ohjaajina toimivat ammattilaiset. Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma. Kaikki vakituiset ohjaajamme ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa jonkin hevosalan tutkinnon tai koulutuksen. Tallilta löytyy aina ensiapukoulutettu työntekijä.

Josu ja tallin ensimmäinen oma kasvatti Bessi ratsu-uran alussa, ekoissa kisoissa. Kuva: Peppi Leppälahti

Talliyrittäjä:
JOSU
FEIF Ratsastuksenohjaaja, TIH-ohjaaja (level 1)
Sport Urheilutuomari, TIH-tuomari
Hevostenhoitaja
Hevosmatkailun ohjelmapalvelut-amm.tutk.

Josu on FEIF Ratsastuksenohjaaja (taso 1), Urheilutuomari ja koulutettu hevostenhoitaja sekä kouluttautunut myös Tölt in Harmony (TIH) ohjaajaksi ja tuomariksi. Opetuksen pääpaino on askellajiratsastuksessa sekä ratsastajan ja hevosen yhteistyön kehittämisessä. Ratsastus ei ole rakettitiedettä ja tunneilla "puhutaan suomea", ja jos ei, niin kysyä uskaltaa. Josu valmentautuu säännöllisesti omilla hevosillaan ja kilpailee satunnaisesti ehtiessään. Kisakaudella viikonloput sujuvat usein kilpailuissa tuomarointitehtävissä.

Kati ja nuori Gáski kilpailuissa

KATI

Tuntiohjaaja

Katilla on pitkä kokemus isohevospuolelta ja islanninhevosten parissakin hän on toiminut jo 15 vuotta. Kati on käynyt paljon erilaisia kursseja ja on aktiivinen toimihenkilö askellajiratsastuskilpailuissa. Katilla on paljon kokemusta maastojen vedosta ja ratsastustunteja hän on ohjannut aktiivisesti pari vuotta. Parhaillaan Kati kouluttautuu islanninhevosharrasteohjaajaksi ja -tuomariksi. Kati on myös SRL:n hevoskerhonohjaaja ja voi ottaa vastaan tallillamme perusmerkkisuorituksia.

KAROLIINA

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Karoliina on valmistunut hevospainotteiselta linjalta Osaran maatalousoppilaitoksesta maatalousyrittäjäksi. Karoliinalla on paljon kokemusta erilaisista hevosista ja hän on kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa. Karoliina ohjaa tallilla pääsääntöisesti maastoja ja hoitaa hevosia. Karoliina kasvattaa hevosia ja koiria ja vapaa-aikana harrastaa metsästystä. 

Karoliina ja Olli
Jassu ja Rit

JASSU

maasto-ohjaaja, hevostenhoitaja

Jassu on ratsastanut vuosia ja Tuulensillassakin lähes aikojen alusta. Jassu on iloinen ohjaaja, joka on toiminut useana vuonna leiriavustajana ja myöhemmin maastojen ohjaajana, muun hevostenhoitotyön ohella.  Jassu on myös SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa hoitomerkkisuorituksia vastaan perushoitomerkkitasolle saakka.

KATZU

Hevostenhoitaja

Katzu on ratsastanut tallilla lapsesta lähtien. Hän on toiminut myös useana vuonna leirien ohjaajana. Katzu on SRL:n hevoskerhonohjaajakoulutuksen käynyt ja voi ottaa myös perustason merkkisuorituksia vastaan.

Katzu ja Erla
Katzu ja Erla

JESSE

Ohjaaja, Hevostenhoitaja

Jesse toimii hevostenhoitajana, maasto-ohjaajana sekä pitää satunnaisesti tunteja. Jessellä on monipuolista kokemusta hevosista yli kymmenen vuoden ajalta niin ravi- kuin ratsupuolelta. Jesse suorittaa parhaillaan hevosharrasteohjaajan opintoja ja aikoo jatkaa opintojaan ratsastuksenopettajan linjalle. Jesselle tärkeintä on hevoslähtöinen harrastaminen, jonka vuoksi hänen tunneillaan tehdään usein maastakäsittelyä ja keskitytään hevosten lukemiseen kuuntelemiseen - ne kun ovat meille niitä parhaita opettajia! Jesse hyödyntää opeissaan vanhoja toimivia hevosmiestaitoja nykyaikaisin pehmein arvoin.

MINNA

Hevostenhoitaja

Minna on valmistunut Harjun oppimiskeskuksesta Hevostenhoitajaksi ja erikoistunut hevoskasvatukseen. Minna on työskennellyt hyvin erilaisten hevosten kanssa Suomessa ja ulkomailla. Minna on myös taitava nahkatöiden tekijä ja hän valmistaakin tilauksesta mm. myös hevosten riimuja ja suitsia.

Minna ja varsojen tunnistaja työssään
Tiina

TIINA

Hevostenhoitaja 

Tiina on valmistunut Ypäjän Hevosopistolla hevostenhoitajaksi ja toiminut Tuulensillassa jo vuosia ja varsinkin leiri-aikaan Tiinan tapaat tallilla usein. Tiina asuu Ikaalisissa ja hänellä on siellä oma suomenhevonen. 

.. henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Tuulensillan tallille!