Muskur

Muskur kesäkuun alussa. Äitinsä kesäihottumasta ei ole tietoakaan, olisikohan hormonitoiminnan muutokset vienyt koko ihottuman..

 

Muskur frá Vindabrú (7.3.2008)
(om. Tuulensillan talli)

e. Elding frá Sunnuhlíð IS1993256171
i. Bessi frá Vindabrú FI2005139001

7.3.2008

Varsauutisia!

Elli  (Elding frá Sunnuhlíð) synnytti aikaisin perjantai-aamuna karsinaansa reippaan ori varsan. Isä on Bessi frá Vindabrú. Terhakka poju, josta kasvaa tallin omaan käyttöön vaellus-/harrasteratsu.

---

toukokuu 2012

Muskur lähti esikouluun Summan Katille ja palaa kesäkuun puolen välin tienoilla tallille, kun ensimmäinen vaihe on saatettu loppuun. Koulutus lähti käyntiin mukavasti ja Kati kertoi Muskurin olevan oikein vastaanottavainen ja mukava koulutettava. Tölttiä on näkyvissä paljon ja tarjoaa sitä ratsastajankin alla jo välillä.

Isä ja poika, Bessi ja Muskur talvella 2008

kesäkuu 2012

Muskur palasi koulutuksesta ja osaa nyt ratsastajan alla perusasiat. Muskur muistuttaa paljon isäänsä Bessiä eli hyvää kannattaa odottaa.. Muskur jää nyt lomailemaan ja palailee syksyllä jatkokoulutukseen.

elokuu 2012

Muskur lähti kaverinsa Röskurin kanssa Katille ratsukoulutuksen kakkosvaiheeseen.

Muskur (=usva, sumu)

joulukuu 2012

Muskurin eteenpäin viemistä jatketaan ohjaajien toimesta. Tarmokas ja yritteliäs Muskur näyttää viittä askellajia, tosin neljällä mennään vielä. Rohkea maastoilija.

lokakuu 2014

Muskur vaihtoi omistaa ja on nyt äidin ja tyttären ratsuna edelleen kuitenkin Tuulensillassa asustellen. Oikein järkevä ja rauhallinen ratsu.