Farri

Farri frá Vindabrú (3.7.2010)
(om. Johanna Ihalainen)

e.  Bolla frá Steinnesi IS2003256296
i. Gáski frá Vindási IS2003184949


Bolla sai ison punatukkaisen pojan lauantai-iltana (3.7.) yhdeksän jälkeen. Kookkaan varsan vuoksi synnytyksessä tarvittiin apua. Oripoika nousi terhakkaana ylös ennen äitiään ja kovin on vilkas ja ehtiväinen, sekä hurjan rohkea kaveri. Farri, joka tarkoittaa tulta, sai nimensä todella hienon hehkuvan punaisen värin ansiosta. Farri esittää laitumella jo nyt vahvaa tölttiä.

toukokuu 2011

Farri ruunattiin.

heinäkuu 2011

Farri kävi klinikalla peräsuolessa olleen paiseen vuoksi. Paise huomattiin lähes ensimmäisenä päivänä ulostamattomuuden vuoksi ja siihen pystyttiin reagoimaan nopeasti. Näin paise saatiin hoidettua ja nuori voi taas hyvin.

Lokakuu 2013

Farri lähti Draumhestariin peruskoulutusjaksolle. Farri olikin jo kokenut matkustaja, sillä se vietti osan kesää kesämökin metsälaitumilla pienemmän Tuulensillan lauman kanssa. Traikkumatkoja on takana siis jo useita.

Marraskuu 2013

Farri sai kengät jalkaan

Joulukuu 2013

Farrin ensimmäinen koulutusjakso lähenee loppuuan. Farri oli alkuun hieman laiskahko oppilas, jota joutui hieman herättelemään työntekoon.  Hyvät askellajit ja tölttitreeni päästiin aloittamaan jo peruskoulutusjakson lopulla. Treenari kehui Farrin luonnetta erinomaiseksi ja tästä tulee rohkea, mutkaton menijä asiakaskäyttöön.

Marraskuu 2014

Kakkosvaiheen treeni. Erittäin järkevä ja ikäistään vanhemman oloinen ruuna etenee lähinnä töltissä ja passissa.

Tammikuu 2015

Farri palasi treenistä jo joulukuussa ja on täydellinen ratsu. Helppo töltti, kuuliainen, rauhallinen, haluaa miellyttää ratsastajaa - kuka tahansa voi ratsastaa Farrilla. Tuntikäytössä.

Tammikuu 2019

Farri muutti uuteen kotiin Kokkolaan. Toivomme lämpimästi onnea ja ihania hetkiä ja useita onnellisia vuosia ihanan Farrin kanssa.