Leiriohjaajat ja -avustajat

Sivu päivitetään ennen leiriä.

JOSU

Josu ohjaa tallin junnu- ja nuorten leirit sekä sennuleirit. Josu on FEIF-ratsastusohjaaja (1) ja askellajituomari. Josu pitää ratsastustunteja Tuulensillassa koko vuoden ympäri ja vastaa kaikesta toiminnasta. Tallin tuntihevosten lisäksi Josulla on omassa käytössään muutama hevonen mm. tässä kuvassa oleva tallilla astuva jalostusori Hrimfaxi från Flottätjärn.

JESSE

Ohjaaja, Hevostenhoitaja

Jesse toimii hevostenhoitajana, maasto-ohjaajana sekä pitää satunnaisesti tunteja. Jesse toimii kakkosleirin ohjaajana. Jessellä on monipuolista kokemusta hevosista yli kymmenen vuoden ajalta niin ravi- kuin ratsupuolelta. Jesse on juuri valmistumassa ohjaajaksi. Jesselle tärkeintä on hevoslähtöinen harrastaminen, jonka vuoksi hänen tunneillaan tehdään usein maastakäsittelyä ja keskitytään hevosten lukemiseen kuuntelemiseen - ne kun ovat meille niitä parhaita opettajia! Jesse hyödyntää opeissaan vanhoja toimivia hevosmiestaitoja nykyaikaisin pehmein arvoin.

IRINA

Olen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva  hevosharrastaja. Hevoset ja ratsastus ovat kulkeneet arjessa pienestä pitäen. Taisimpa olla 6-vuotiaana ensimmäisen kerran ponileirillä kummitädin ratsastuskoululla ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kilpailemiseen tutustuin ensimmäisellä omalla hevosellani 12-vuotiaana, jolloin kilpailin useamman vuoden niin esteillä kuin kouluratsastuksessa. Myöhemmin kouluratsastus vei mennessään ja olen kilpaillut erilaisilla hevosilla aina kansallisiin heA luokkiin saakka. Tällä hetkellä minulla on kaksi omaa hevosta, joista nuoremman kanssa tulevaisuuden tähtäin on kouluradoilla.

Irina toimii ohjaajana Minijunnujen leirillä.
 

TIINA

Heippa! Mä oon Tiina, 21-vuotias ja asun Ikaalisissa. Olen opiskellut Ypäjän Hevosopistossa hevostenhoitajaksi, suuntautuen hevoskasvatukseen. Sekä haaveena olisi myös jatkaa vielä harrasteohjaaja -linja. Hevosten parissa olen ollut miltei 10 vuotta. Mulla on oma suomenhevonen, Lipponen, sen kanssa touhutaan kaikenlaista, kentällä treenaillen sekä maastoillen. Luonteeltani olen iloinen, avulias, tarkka työssäni, kannustava ja helposti lähestyttävä. Tuulensillassa minut näkee päivittäisissä hevosten hoitopuuhissa sekä leireillä! Innolla jo odottaen leirejä, siispä nähdään siellä!

 

VILMA
 

Olen Vilma. Olen 15-vuotias tyttö Karhelta. Aloitin Tuulensillan tallilla ratsastamisen noin seitsemän vuotta sitten. Kilpailen SM-tasolla askellajiratsastuksessa. Olen iloinen, hauska, reipas ja mukava. Ihanaa leiriä kaikille!

 

 

Kuva:Lisa Paananen

VIANNA

Moi, oon 16 vuotias tyttö Nokialta. Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä oikeastaan koko elämäni ja käynyt tuulenisillassa viikkotunneilla 7 vuotta. Meidän perheellä on myös oma hevonen Brella Tuulensillan kasvatti. Olen iloinen, mukava ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Nähdään leireillä!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.