Leiriohjaajat ja -avustajat

JOSU

Josu ohjaa tallin junnu- ja nuorten leirit sekä sennuleirit. Josu on FEIF-ratsastusohjaaja (1) ja askellajituomari. Josu pitää ratsastustunteja Tuulensillassa koko vuoden ympäri ja vastaa kaikesta toiminnasta. Tallin tuntihevosten lisäksi Josulla on omassa käytössään muutama hevonen mm. tässä kuvassa oleva tallilla astuva jalostusori Hrimfaxi från Flottätjärn.

JESSE

Ohjaaja, Hevostenhoitaja

Jesse toimii hevostenhoitajana, maasto-ohjaajana sekä pitää tallilla tunteja. Jesse toimii myös leirien ohjaajana. Jessellä on monipuolista kokemusta hevosista yli kymmenen vuoden ajalta niin ravi- kuin ratsupuolelta. Jesse on juuri valmistumassa islanninhevosharrasteohjaajaksi. Jesselle tärkeintä on hevoslähtöinen harrastaminen, jonka vuoksi hänen tunneillaan tehdään usein maastakäsittelyä ja keskitytään hevosten lukemiseen kuuntelemiseen - ne kun ovat meille niitä parhaita opettajia! Jesse hyödyntää opeissaan vanhoja toimivia hevosmiestaitoja nykyaikaisin pehmein arvoin.

TUISKU

Olen 20 vuotta täyttävä nuori Helsingistä. Olen harrastanut ratsastusta 4- vuotiaasta asti ja ollut tekemisissä kaikenlaisten hevosten kanssa.  Olen helposti lähestyttävä ja empaattinen, avulias ja ystävällinen. Kuulen mielellään mitä on mielenpäällä ja autan niin hyvin kuin osaan. Jos jotain ei osata tai oivalleta heti niin opetellaan yhdessä, tekemällä ja kokeilemalla oppii. Olen avustamassa alustavasti ainakin syyslomaleirillä. Tulkaa siis rohkeasti vetämään hihasta jos mikään asia askarruttaa niin pohditaan yhdessä. Nähdään!

 

 

 

Jassu ja Glaesir

JASSU

Olen Jassu, yksi tallin ohjaajista. Islanninhevosharrastuksen olen aloittanut Tuulensillantallilla yli 15 vuotta sitten ja kokemusta näistä ihanista issikoista löytyy jo monien vuosien takaa. Tallilla ratsastelen ja puuhailen muutenkin viikottain. Minut voi myös tavata maastoratsastus retkillä ohjaajana. 

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.