Leiriohjaajat ja -avustajat

Sivu päivitetään ennen leiriä.

Mukana menossa on ainakin Vilma, Miina, Rasmus, Katzu, Jesse ja Josu.

JOSU

Josu ohjaa tallin junnu- ja nuorten leirit sekä sennuleirit. Josu on FEIF-ratsastusohjaaja (1) ja askellajituomari. Josu pitää ratsastustunteja Tuulensillassa koko vuoden ympäri ja vastaa kaikesta toiminnasta. Tallin tuntihevosten lisäksi Josulla on omassa käytössään muutama hevonen mm. tässä kuvassa oleva tallilla astuva jalostusori Hrimfaxi från Flottätjärn.

JESSE

Ohjaaja, Hevostenhoitaja

Jesse toimii hevostenhoitajana, maasto-ohjaajana sekä pitää satunnaisesti tunteja. Jesse toimii kakkosleirin ohjaajana. Jessellä on monipuolista kokemusta hevosista yli kymmenen vuoden ajalta niin ravi- kuin ratsupuolelta. Jesse on juuri valmistumassa ohjaajaksi. Jesselle tärkeintä on hevoslähtöinen harrastaminen, jonka vuoksi hänen tunneillaan tehdään usein maastakäsittelyä ja keskitytään hevosten lukemiseen kuuntelemiseen - ne kun ovat meille niitä parhaita opettajia! Jesse hyödyntää opeissaan vanhoja toimivia hevosmiestaitoja nykyaikaisin pehmein arvoin.

 

VILMA
 

Olen Vilma. Olen 16-vuotias tyttö Karhelta. Aloitin Tuulensillan tallilla ratsastamisen noin seitsemän vuotta sitten. Kilpailen SM-tasolla askellajiratsastuksessa. Olen iloinen, hauska, reipas ja mukava. Ihanaa leiriä kaikille!

 

 

Kuva:Lisa Paananen

VIANNA

Moi, oon 17 vuotias tyttö Nokialta. Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä oikeastaan koko elämäni ja käynyt tuulenisillassa viikkotunneilla 7 vuotta. Meidän perheellä on myös oma hevonen Brella Tuulensillan kasvatti. Olen iloinen, mukava ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Nähdään leireillä!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.