Vanhempia uutisia

1.6.2010

1.6.2010

Aino liittyi remmiin

Reipas ja iloinen Aino (Reilin) toimii tallilla leiriavustajana ja vastaa mm. hauskan vaihtelevasta iltaohjelmasta leireillä. Ainon saatat tavata myös maastoilla mukana ja kaikenlaisissa tallin hommissa.

---

28.5.2010

Viimeinen viikko starttaa

Ensi viikko on viimeinen viikko ennen tallin leirikautta. Se tarkoittaa, että viikkoratsastustunnit ja maastot jäävät tauolle. Yksityistunteihin ja -maastoihin voi olla satunnaisesti mahdollisia paikkoja leirikalenterin ulkopuolella (kts. tapahtumakalenteri).

Palaamme normaaliaikatauluun elokuussa. Ratsastustunnit alkavat 16.8. Tunneilla on enää muutama paikka vapaana.

---

 

26.5.2010

Muutama peruutuspaikkaa leireillä 

Issikkaleiri 3, 19.-23.6.  1 PAIKKA VAPAUTUNUT
Issikkaleiri 4, 5.-9.7. 1 PAIKKA VAPAUTUNUT
Vanhempi-lapsi 2, 15.-16.7. 2 PAIKKAA JÄLJELLÄ

Kysy lisää tai ilmoittaudu p. 040-5868769/Josu

---

18.5.2010

Syksyn ratsastustunneille ilmoittautuminen alkanut

Muutamia paikkoja jäljellä - toimi nopeasti. Ratsastustuntikalenteriin

---

Kuvassa junnuluokkien voittaja Ida ja Gandur

13.5.2010

Tuntiratsastajien tallikilpailun tulokset

Kilpailu käytiin aurinkoisessa säässä ja tasaisin tuloksin. Tarkistuksen jälkeen nuorten sijoituksiin tuli muutos. Lisäkömmähdyksenä osalle jäi jakamatta kunniakirjat, pahoittelemme virhettä ja korjaamme asian tallilla.

Seuraavat kisat tallin tuntiratsastajille syksyllä, kaikki taas kisaamaan! Kiitos kaikille osallistujille ja avustajille onnistuneesta päivästä! Tulokset täällä

Lue tulevista kisoista Tuulensillassa Tapahtumakalenterista.

---

8.5.2010

Kisoihin apulaisia

Tuntiratsastajien kisoissa tarvitaan muutamaa vapaaehtoista apulaista puffettipalkalla esim. portinavaajaksi, kuuluttamaan ja puffetti-pisteeseen. Kisat klo 12 - 17. Kysy tallilla lisää Josulta.

--- 

4.5.2010

Tuntiratsastajien kisailu 13.5.

Helatorstaina on rentohenkiset tuntiratsastajien kilpailut alkaen klo 12. Talli on auki klo 10 - 17. Paikalla on puffetti ja tarjolla on kahvia, mehua ja suolaista ja makeaa kisapurtavaa.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan!

Lähtölista löytyy täältä. Muutokset mahdollisia ja päivitetään listaan kisapäivään asti.

---

ylhäällä Sara ja Jones, alhaalla Viola vauhdissa

3.5.2010

Raskas päivä Tuulensillassa

Ison paikan sydämissämme täyttäneet, jo eläkepäiviä hetken viettäneet Sara ja Viola, ovat siirtyneet muille maille. Kummatkin ratsut tekivät pitkän uran tallimme tiimissä. Tallin ensimmäiset kävijät muistavatkin varmasti rohkean ja reippaan Saran, joka toimitti usein vetohevosenkin virkaa maastoilla ja joka satunnaisesti vielä viime vuosina toimi lasten talutustunneilla. Violan varmassa matkassa moni ensikertalainenkin pääsi aina tutustumaan tölttiin tai uskaltautui kokeilemaan ensimmäisiä jännittäviä laukkahetkiä.

Joskus on aika luopua. Olemme kiitollisia yhteisistä vuosista.  

---

18.4.2010

Jenni Kurjen maastakäsittely-kurssi 25.4.

Jenni Kurjen maastakäsittely-kurssilla kaksi peruutuspaikkaa. Omalla hevosella tai tallin hevosella. Ilmoittaudu: josu.ihalainen @ gmail.com.

---

12.4.2010

Tuntiratsastajien kisat helatorstaina 13.5.

Ilmoittautuminen alkanut. Lue kisakutsu täältä.

---

8.4.2010

Tuulensillan talli Hevoset 2010 -messuilla

Olemme mukana Hevoset 2010-messuilla osastolla D407.

Messutarjous maastoratsastajille: 5 ratsastaa, 4 maksaa - varaukset messuosastolla! Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle!

Viikonlopun tunnit ja maastot pidetään normaalisti.

---

 

6.4.2010

Tallilla tapaat jo tällä viikolla Sannan

Sanna Hiltunen aloittaa työt Tuulensillan tallilla kesään mennessä. Tällä hetkellä Sannalla on vielä hevoshierojan opinnot kesken, mutta koulun ohessa Sanna tekee jo nyt ajoittaisia työvuoroja tallilla. Sannasta voit lukea lisää ohjaajien esittelyistä.

---

30.3.2010

Arvoimme ilmaisia pääsylippuja Hevoset 2010 -messuille 9.-11.4.

Tuulensillan talli on mukana Hevoset 2010 -messuilla Tampereen messukeskuksessa. Tallilla arvottiin maanantaina ilmaisia pääsylippuja messuille (arvo 12 euroa) vakituisten tallin tuntikorttilaisten joukosta. Arvontaan osallistuivat kaikki, jotka ovat palauttaneet täydet tuntikorttinsa arvontalaatikkoon. Onnetar suosi seuraavia: Pekka Helminen, Eliisa Paukkunen, Hanna Kulmala ja Emilia Pakkanen. Lipun voi noutaa tallilta ennen messuja tai tarvittaessa postitetaan voittajille. Messuista lisää: http://www.hevosmessut.fi/

---

28.3.2010

Pääsiäisen tunteihin muutoksia

Perjantain ja lauantain tunnit pidetään poikkeuksellisesti kaikki perjantaina ja alkaen päiväsaikaan.
Pe 2.4. klo
12.00 Junnut (lauantain klo 10 ryhmä - osa tytöistä sovitusti klo 12 tunnilla)
13.00 Äiti-lapsi -ryhmä (joka 2. perjantain klo 19 ryhmä)
14.00 Nuoret (perjantain klo 17 ryhmä)
15.30 Sennut (lauantain klo 11 ryhmä)
16.30 Sennut (perjantain klo 18 ryhmä)

Ilmoitathan tekstiviestillä, mikäli jäät pois tunnilta (040-5868769/Josu)

---

22.3.2010

Uusi Islanninhevosaiheinen sivusto

Islanninhevoset.com on islanninhevostiedon pankki ja keskustelufoorumi kaikille islanninhevosesta kiinnostuneille. Riippumaton sivusto tarjoaa tietoa rodusta, askellajiratsastuksesta, koulutuksesta, valmennuksesta, hevosen terveydestä ja hoidosta sekä ajankohtaistapahtumista Suomessa ja ulkomailla. (teksti www-sivuilta) 
Käy tutustumassa! www.islanninhevoset.com

---

21.3.2010

Tallilta löytynyt Radiolinjan SIM-kortti

Lauantaina tallin pihasta löytyi puhelimen sim-kortti. Jos sellainen on kateissa, kysyä voi numerosta 040-5868769.

---

17.3.2010

Jenni Kurjen askellajitehosunnuntai 28.3. - muutama paikka vapaana

Kurssi on tarkoitettu omaa harrastusta tukevaksi, tehostetuksi issikkapäiväksi kaikentasoisille ratsastajille.  Lue lisää

---

8.3.2010

Hevosenhoitopäivä junnuille ja nuorille 14.3.

Opetellaan hevosen perushoitoa käytännön harjoittein. Käydään läpi tarpeelliset asiat hevosenhoitoon liittyen ja touhutaan hevosten kanssa erilaisissa hoitotoimenpiteissä. Kurssi on hyödyllinen kaikille aihealueista kiinnostuneille tuntiratsastajasta hevosen omistajaan. Kurssi on su 14.3. klo 10 - 15, ja kurssille on muutamia vapaita paikkoja. Lounas sisältyy kurssin hintaan. Kurssi on hyödyllinen jokaiselle tuntiratsastajalle, kasvattaa hevostaitoja ja lisää myös harrastuksen turvallisuutta. Hinta 60,- (sis. Tarjoilut, alv, ohjaus, opetushevoset ja materiaalit)

ILMOITTAUDU

---

23.2.2010

Tuntiratsastajat huomio!

Viime aikojen pakkaspäivät mietityttävät tuntilaisia ja sitä ovatko tunnit pakkasen takia kenties peruutettu. Ohjaajat eivät ehdi aina vastata kaikkiin puhelimiin tulviviin viesteihin, vaan toivomme tuntilaisten luottavan siihen, että tallilta ilmoitetaan aina aiempaan tapaan tekstiviestein, mikäli tunti joudutaan perumaan. Tekstiviesti näissä tapauksissa lähetetään heti alkuiltapäivästä, viimeistään kolmeen mennessä.

---

28.1.2010

Tuulensillan tallille Suomen Ratsastajainliiton hyväksyntä

Tuulensillan talli on hyväksytty SRL:n alaiseksi harrastetalliksi.

SRL:n määritys: Hyväksytyillä jäsenkouluilla ja -talleilla on pätevä henkilökunta, toimintaan soveltuvat hevoset ja puitteet sekä huolehditaan hevosten hyvinvoinnista ja hevostaidoista. Jäsenetuna talli saa mm. toiminnan vastuuvakuutuksen ja satunnaisratsastajavakuutuksen.  (SRL:n nettisivut) lue lisää

---

23.1.2010

Tallin retki Apassionataan

Apassionata-kiertue on Hartwall-arenalla helmikuussa ja tallilta tehdään perinteinen retki lauantain aikaisempaan päivänäytökseen 13.2.2010 klo 13. Tallilta lähtee bussikuljetus Pirkkalan kautta Hartwall-arenalle noin klo 10.00. Paikat ovat tänä vuonna yläkatsomosta eturiveistä. Mukaan mahtuu n. 20 henkilöä, ole nopea!

Retken hinta kuljetuksineen n. 80,-/60,- (alle 13v.). Sitovat ilmoittautumiset Josulle mieluiten sähköpostitse tai 040-5868 769 tai tallin ilmoitustaululle 28.1.2009 mennessä.

Lue lisää Apassionatasta.

---

22.1.2010

Pakkasrajat * *

Tallin pakkasraja ratsastustunneilla on -16*c tallin mittarista tarkistettuna. Nyt pakkasraja on jo ylitetty reilusti ja ainakin perjantain tunnit perutaan. Tuntilaisille ilmoitetaan aina peruutuksista myös tekstiviestitse. Tuntilaiset voivat kysyä paikkoja muilta viikkotunneilta, jos silloin nauttisimme hieman alhaisemmista talvipakkasista. Tuntikalenteriin

---

 

15.11.2010

Kevätkauden ratsastustunneilla muutamia vapaita paikkoja

Haluatko aloittaa tai jatkaa ratsastusharrastustasi islanninhevosten askellajitunneilla? Kevätkauden tunneilla on tilaa muutamille, jo muutaman vuoden ratsastaneille, uusille harrastajille. Islanninhevosista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Keskiviikko klo 18 (2 paikkaa) klo 19 (2 paikkaa)
Torstai klo 19 (2 paikkaa)
Perjantai klo 18 (2 paikkaa)

Nyt on hyvä aika aloittaa! Tutustu ratsastustuntikalenteriin.

---

Glampin huuruiset silmäripset parinkymmenen asteen pakkaskelissä

8.1.2010

Talli palaa normaaliin aikatauluun

Loma on ohi ja kinkuille annetaan taas kyytiä 11.1. alkaen maanantaina. Talli palaa normaaliin aikatauluun, ja ratsastustunnit jatkuvat tuntikalenterin mukaisesti. Pakkasrajan mennessä rikki, tuntiperuutuksista ilmoitetaan tallilta tekstiviestein saman päivän aikana iltapäivään mennessä.

Syksyllä ostetuista tuntikorteista suoritettiin arvonta, jossa oli jaossa ilmaisia ratsastustunteja. Onnetar suosi seuraavia:

Margit Knuuttila
Elina Viiala
Mari Salo
Pekka Helminen
Kirsi Lehto
Jenna Paananen

Onnittelut voittajille!

Uusi arvonta alkaa taas kevätkaudelle, joten muista palauttaa täydet tuntikortit tallille.

Muutamilla edistyneiden tunneilla on tilaa vielä uusille harrastajille, tervetuloa rohkeasti mukaan!

---

23.12.2009

Hyvää Joulua!

Tuulensillan tallin väki toivottaa kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille, yhteistyökumppaneille lähellä ja kaukaa, oikein rauhaisaa joulunaikaa!

Palaamme normaaliaikatauluun ratsastustuntien osalta 11.1.2010.

---

12.12.2009

Paras joululahja hevosharrastajalle

Kesäleiri, ratsastustunti, maastoratsastusretki - mikä tahansa onnistuu Tuulensillan tallin lahjakortilla. Tilaa lahjakortit joulukuoriin nyt p. 040-7530530/Anita tai 040-5868769/Josu.

---

7.12.2009

Hepat lomalla 20.12. ->

Hepat viettävät ansaittua lomaa 20.12. alkaen 10.1. asti. Vuoden alun viikkotunnit ja maastot siis 11.1. alkaen. Kysy paikkoja kevään tunneille! Ratsastustuntikalenteri

---

24.11.2009

Tuulensillassa toteutettiin asiakastyytyväisyystutkimus

Lähes kymmenen toimintavuotemme jälkeen, tallilla toteutettiin ensimmäinen suurempi asiakastyytyväisyystutkimus. Kysely oli suunnattu tallin vakituisten tuntiratsastajien lisäksi tallin postituslistalle liittyneille asiakkaillemme. Vastausten määrä oli uskomattoman suuri, mikä lisäsi kyselyn luotettavuutta. Yhteenvetona voidaan todeta asiakkaiden olevan tallin opetukseen ja hevosiin yleisesti ottaen erittäin tai hyvin tyytyväisiä. Myös baanaa kiiteltiin. Kursseja ja leirejä muulloinkin kuin kesäaikaan toivottiin. Kentän pohjan uudistusta pohdittiin. Tarvetta maneesin rakentamiselle ei katsottu kovin tärkeäksi. Kiitämme vielä muutamista hyvistä kehitysideoista, joista osa on jo toteutettu. Kyselyn toteutti syksyllä 2009 tallin ulkopuolinen, ratsastusta itsekin harrastava tradenomiopiskelija Nina Kummola, osana opinnäytetyötään.Palautetta jatkossakin voi antaa nettisivujen lomakkeen kautta.