Ratsastustunnit

 Tunnit 3.8.2020-31.5.2021.

kloma
 
ti
 
ke
 
to
 
pe
 
17--
 
-

-

-
18

Askellajitunti
ratsastaneet, sennut
TÄYNNÄ
 

Harrastetunti
vähän ratsastaneet junnut
TÄYNNÄ

Askellajitunti
ratsastaneet/
reippaat sennut
TÄYNNÄ

Askellajitunti
ratsastaneet/
reippaat junnut, nuoret
TÄYNNÄ

 

Harrastetunti
ratsastaneet/
reippaat junnut, nuoret
TÄYNNÄ
19

Askellajitunti
ratsastaneet, sennut
TÄYNNÄ

Harrastetunti
rauhalliset, ratsastaneet sekaryhmä
TÄYNNÄ

Askellajitunti
ratsastaneet, reippaat sennut
TÄYNNÄ
 

Askellajitunti
ratsastaneet sennut
TÄYNNÄ

 
Harrastetunti
ratsastaneet, sekaryhmä
TÄYNNÄ


Ryhmätuntien ulkopuolella on mahdollista varata yksityistunteja. Maastoratsastusta viikonloppuisin.

 

Askellajiratsastustunnit on tarkoitettu jo kohtuulliset perusratsastustaidot omaaville. Ryhmäkoko 4-7. Lue tarkemmat tuntikuvaukset alempaa.

Harrastetunnit mukavaan harrastamiseen rauhallisemmassa tahdissa kaikentasoisille! Ryhmäkoko 4-7. Lue tarkemmat tuntikuvaukset alempaa.

Tuntikortti vai irtotunti?
Tuntikortin ostaneet voivat varata kiinteän ratsastustuntipaikan viikkotunneilta.
Ilman korttia ratsastavat voivat kysellä ratsastustunnille irtotuntipaikkaa edellisenä päivänä joko sähköpostitse tuulensillantalli @ gmail.com tai tekstiviestillä 040-5868769. Irtotuntipaikalla voi ratsastaa vain, jos tunnille on vapautunut paikkoja. Lue tuntikorteista alempana tältä sivulta.

 

 

Peruutuskäytäntö
Tuntien peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana. Sairastapauksissa hyväksymme tuntiperuutuksen samana päivänä klo 13 mennessä. Peruutukset tekstiviestitse numeroon 040-5868769 tai sähköpostiin tuulensillantalli (a) gmail.com. Peruuttamattomasta tunnista veloitamme koko tuntihinnan. Peruuttamattomat tai 13.00 jälkeen muista syistä perutut tunnit katsotaan käytetyiksi syystä riippumatta (poislukien äkillinen sairastuminen).

Tallilta voi tulla tuntien peruutusviesti, jos pakkanen ylittää tallin mittarissa pakkasrajan, jos ohjaaja on sairastunut tai muun poikkeustapahtuman vuoksi. Iltatunnit saatetaan yhdistää, jos tunnilla on vähemmän kuin kolme. Jos peruutus tulee tallilta, silloin kortin voimassaoloa jatketaan yhden peruutuskerran verran.

Kymppikortti on voimassa 12 vkoa ja kaksarikortti 6 viikkoa.

Ryhmäkoko tunneilla on n.6 ratsukkoa. Ratsastamme kahdella kentällä (20 x 40 tai 35 x 70), baanalla tai maastoissa. 

Päivisin meillä on myös maastoja varauksesta. Varaukset jokaiselle päivälle p. 040-5868769/Josu. Lue lisää maastoista täältä.

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä talli - ratsastajat ovat meillä vakuutettuja.

Tallillamme hevoset varustellaan ja/tai riisutaan varusteista sekä hoidetaan itse - ohjaajan opastuksessa. Hevostaidot kehittyvät ja ovat olennaisena osana jokaista ratsastustuntia. Saavu tallille ajoissa noin puolta tuntia ennen tunnin alkua, jotta ehdit varustella ratsusi. Myös katseluoppilaana oppii - voit seurata muita tunteja kentän vierellä olevalla katsomokorokkeella, ja aivan ilmaiseksi.. Kysy tunneista lisää varatessasi.

Tutustu ratsastajan ohjeisiin ennen ensimmäistä kertaa.

***********************************************************************

Ratsastustunnit 10-kortti 300,- (irtotunti 35,-)

Kenelle:

Harrastetunnit (ti, pe) on tarkoitettu nimensä mukaan harrastajille, jotka haluavat harrastaa enimmäkseen perusmukavuusalueella, ratsastustaidot säilyttäen tai niissä rauhallisesti edeten. Tunteja junnuille, sennuille ja sekaryhminä. Mukana ryhmissä välillä myös kokeilijoita/ihan aloittelevia. Harrastetunnit tiistaisin ja perjantaisin. Tunneilla vaihtelevasti perusratsastusta; istuntaa ja apujenkäyttöä. Ratsastusta erilaisissa ympäristöissä. Maastakäsittelyä ja HUOM! myös teoriatunteja.

Harrastetunneilla (ti, pe) keskitytään perusratsastukseen - ei vielä niinkään askellajien
tahtipuhtaaseen ratsastukseen.

Tiistain tunneilla rauhallinen tahti etenemisessä.

Askellajitunnit (ma, ke, to). Tunneilla vahvistetaan perusratsastusta ja lisäksi olennaisena osana on kaikkien harjoitusten lähestyminen askellajiratsastuksen näkökulmasta. Keskitytään paljon tölttiin, mutta ratsastetaan myös reippaasti kaikissa askellajeissa ja hiotaan enemmän ratsastustekniikkaa ja miten hevonen liikkuu ratsastajan alla (perustaidot oltava hallussa).
Myös puomeja, maastoja, istuntatunteja ja maastakäsittelyä.
Tunneilla mukana nuoria hevosia ja välillä ohjaajan hevosia.

 

Kaikki hevoset ovat ehdottomasti tuntityöhön soveltuvia kaikilla tunneilla.

Yksityistunnit 45,-/hlö (1/2 h)

Yksityistunnit 45,-/hlö/puolituntinen. Yksityistunti on tunti, joka pidetään tuntikalenterin ulkopuolella. Yksityistunnin voi varata yksin tai omalle ryhmälle.

 

Kaksarikortti 285,-
Samasta taloudesta 2 hlöä ratsastaa 1xvko tai 1 hlö 2xvko.

Kaikki sarjakortit osallistuvat kausittain erilaisiin arvontoihin, mm. ilmaisia tunteja on jaossa. Muista jättää täysi kortti tallille arvontalootaan.

Tallin kortti 180,-

Omalla tai vuokrahevosella ratsastavat.

Kaikki sarjakortit osallistuvat kausittain erilaisiin arvontoihin, mm. ilmaisia tunteja on jaossa. Muista jättää täysi kortti tallille arvontalootaan.

Pyhäpäivinä ei pääsääntöisesti järjestetä tunteja. Tiedotamme niistä vakituisia kävijöitä tallilla vähintään edellisellä viikolla. Seuraa myös nettisivujen tiedotteita.

Ratsastamme myös sateella ja pakkasella. Mukaan säänmukaiset varusteet. Ukonilmalla tunnit peruutetaan tallin puolesta ja siitä ilmoitetaan ratsastajille. Pakkasraja tallilla on –17 °C.

Tutustu myös Ohjeita-sivustoon.