Kurssit

Tuletko kurssille pitemmän matkan takaa? 

Kysy majoitusmahdollisuudesta kurssin yhteydessä.

Tölttikurssin baanatunti, ohjaajana Johanna Ihalainen
Treili Johanna Vilppola
Istunta ja avut - kaiken ratsastuksen perusta
Rita Peltola
Kurssit myös tilauksesta
Tölt in Harmony eli nykyisin Figures
Tölt in Harmony eli nykyisin Figures

Kurssit 2021


 


30.1. Tölttiteho - Syvennytään töltiin (TÄYNNÄ)


Suunnataan ajatus töltin tahtiin, ratsukon yhteiseen tasapainoon, kontaktiin, rentouteen, muotoon. Sopii ratsastajille joilla jo kokemusta töltin ratsastamisesta. Kaksi ratsastuskertaa, oheisharjoitteita ja asiaa teoriassa ja käytännössä. Lounas sisältyy.

Ohjaajana toimii Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja ja urheilutuomari.
Hinta 110,-. Kurssin hintaan kuuluu kurssin ohjaus, opetushevonen (tai karsinapaikka omalle hevoselle), tarjoilut, vakuutus, arvonlisävero.

ILMOITTAUDU

 

6.2. Jännittääkö hevosharrastaessa -Toivottu koko päivän kurssi! (TÄYNNÄ)


Jännittääkö taluttaessa, hevosten käsittelyssä, satuloidessa, kavioiden nosto, hevosen haku tarhasta, karsinassa vapaan hevosen kanssa, hevosta traileriin lastatessa tai ratsastaessa eri askellajeja? Oletko tyytyväinen nykytilanteeseen, haluaisitko tilanteeseen muutosta?

Jännitys ja pelko saattavat joskus ohjata toimintaamme ja haitata hevosharrastustamme. Kyse ei välttämättä ole ollenkaan varsinaisen taidon puutteesta, vaan se voi olla myös jonkun aiemmin koetun tai nähdyn tai jopa muun elämän osa-alueen heijaste. Haluatko muutosta tilanteisiin, jotka aiheuttavat jännittymistä tai jopa pelkoa? Päiväkurssilla keskitymme käsittelemään oman harrastamisen haasteita ja ratkomaan niitä sekä teoriassa että käytännön harjoittein.

Kouluttajana psyk.sh., KM Johanna Vilppola Treili Oy:sta, jolla pitkä työkokemus jännittämiseen ja pelkoihin liittyen sekä omakohtaista kokemusta hevosharrastamisesta ja Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja, urheilutuomari, hevostenhoitaja ja talliyrittäjä.

Kurssipäivän (klo 10.00 – n. 16.00) hinta 95 e sisältää ohjelman, tarjoilut, vakuutuksen ja arvonlisäveron.

ILMOITTAUDU


20.2. Istunta ja avut. Miltä tuntuma tuntuu? (TÄYNNÄ)


Tällä kurssilla syvennytään istuntaan ja apuihin. Harjoitteita hevosella ja ilman, teoriassa ja käytännössä.  Tavoite on paremman istunnan ja pehmeän tuntuman löytäminen, jolla päästään yhä parempaan yhteistyöhön hevosen kanssa.

Ohjaajana toimii Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja ja urheilutuomari.

Hinta 110,-. Kurssin hintaan kuuluu kurssin ohjaus, opetushevonen (tai karsinapaikka omalle hevoselle), tarjoilut, arvonlisävero.

ILMOITTAUDU

 

 

20.3. Rita Peltolan Vuorovaikutus - ja maastakäsin työskentely -päivä


Parempaan vuorovaikutukseen hevosen kanssa klo 10-16
Paranna vuorovaikutusta hevosen kanssa. Mitä, miten, miksi? Haluatko syventää luottamusta? Lisätä hevostaitoja ja kommunikointitapoja? Tie parhaaseen kumppanuuteen hevosen kanssa käy hyvien vuorovaikutustaitojen kautta. Kouluttajana Rita Peltola (Contact Horses). Tämä kurssi sopii kaikille hevosten kanssa toimiville. Kurssi sopii myös hyvin niille, joita jännittää hevosten kanssa toimiessa, sillä tällä kurssilla vahvistetaan hevosen lukutaitoa, joka parantaa hevostaitoja ja lisää harrastuksen turvallisuutta.

Hyvät hevostaidot ovat hevosharrastuksen edellytys ja joita voi ja täytyy kehittää, ja onneksi se on mahdollista. Nyt, tällä kurssilla!

Hinta omalla hevosella 60,- tallin hevosella 80,-
Kuunteluoppilas 30,-
 

ILMOITTAUDU


 

17.4. Töltti-/Baanakurssi (TÄYNNÄ)


Nyt syvennytään askellajiratsastukseen ja tölttiin. Tuhti päivän paketti, jossa teoriaa ja ratsastusta ja kurssilla myös leireiltä tutut, suosituiksi osoittautuneet, baanalla ratsastuksen -tunnit. Kurssi on tarkoitettu omaa harrastusta tukevaksi, uusia vinkkejä tarjoavaksi, tehostetuksi issikkapäiväksi, perustaidot omaavalle ratsastajille. Lounas sisältyy.
Ohjaajana toimii Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja ja urheilutuomari.
Hinta 110,-. Kurssin hintaan kuuluu kurssin ohjaus, opetushevonen (tai karsinapaikka omalle hevoselle), tarjoilut, arvonlisävero.

ILMOITTAUDU


 

15.5. Riding Figures


Tutustutaan ja syvennetään tietoa Figures-lajista (entinen Tölt in Harmony) samannimiseen kilpailumuotoon tutustuen. FG1, FG2 ja FG3 ovat paitsi Sport-kilpailusuunnan lajeja, myös tehokas työkalu jokapäiväiseen ratsastukseen sekä kontaktin ja kuuliaisuuden parantamiseen vaikuttavamman istunnan ja apujen harjoittelun kautta. Harjoitellaan ratsastamaan lajiin kuuluvia ratoja. Päivän päätteeksi järjestetään kilpailuharjoitus halukkaille. Ohjaajana toimii Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja ja urheilutuomari.
Hinta 90,-. Kurssin hintaan kuuluu kurssin ohjaus, opetushevonen (tai karsinapaikka omalle hevoselle), tarjoilut, arvonlisävero.
Voit osallistua myös pelkkään kilpailuharjoitukseen omalla hevosellasi (30 e).

ILMOITTAUDU

 

Tule hakemaan uusia vinkkejä ratsastukseesi! Voit tulla myös omalla hevosella kurssille tallin ulkopuolelta.

Kentän laidalla muiden ratsastusta seuraamalla saat kurssista parhaan annin. Kurssikaveri videokamerasi takana on myös harkitsemisen arvoinen idea..

Olemme Sihyn hyväksymä askellajiratsastustalli ja SRL:n laatutalli ja meillä ratsastajat ovat ratsastusvakuutettuja.

Johanna Vilppola ja Johanna Ihalainen

Nosta tiimisi laukalle!

Ammattilaisuuden takana on viisas viestijä

Tilauskoulutukset ryhmille yhteistyössä Treili Oy:n kanssa

Linkki koulutuksiin