Kurssit

7.4. Vuorovaikutus - ja maastakäsin työskentely -päivä klo 10-16

Vuorovaikutuksessa hevosen kanssa. Kommunikoitko oikein? Haluatko syventää luottamusta? Tie parhaaseen kumppanuuteen hevosen kanssa käy hyvien vuorovaikutustaitojen kautta. Kouluttajana Rita Peltola (The Blue Boss). Facebook-linkin takana voit tutustua Ritaan, kouluttajaan The Blue Boss -orin takana https://www.facebook.com/bluebossfinland/

Tämä kurssi sopii kaikille hevosten kanssa toimiville. Hyvät hevostaidot ovat hevosharrastuksen edellytys ja joita voi ja täytyy kehittää, ja onneksi se on mahdollista. Kurssille voidaan suunnitella säännöllistä jatkoa ja syventymistä teemaan, mikäli innokkuutta löytyy.

Kurssille voit osallistua omalla hevosella tai tallin hevosella tai tulla kuunteluoppilaaksi. Omalla hevosella 60 e, tallin hevosella 80 e. Hevosellisille paikkoja rajoitetusti. Kuunteluoppilashinta 30 e.

 

ILMOITTAUDU KURSSILLE VIEREISELLÄ LOMAKKEELLA


 

Ilmoittautuminen kurssille

*
*
*
*
*

Kun lähetät lomakkeen, saat viestin ruudulle ilmoittautumisen lähtemisestä. Kun olemme vastaanottaneet viestin, saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi.

Kurssimaksuista emme lähetä varausmaksuja. Käsittelemme kurssi-ilmoittautumisia sitovina kahta viikkoa ennen kurssia. Jos joudut perumaan kurssin, tee se viimeistään kahta viikkoa kurssiajankohtaa aikaisemmin tai myöhemmin eläinlääkärin/lääkärin todistuksella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.