Kurssit

22.2.2020  Parempaan vuorovaikutukseen hevosen kanssa

Vuorovaikutus - ja maastakäsin työskentely -päivä klo 10-16

Paranna vuorovaikutusta hevosen kanssa. Mitä, miten, miksi? Haluatko syventää luottamusta? Lisätä hevostaitoja ja kommunikointitapoja? Tie parhaaseen kumppanuuteen hevosen kanssa käy hyvien vuorovaikutustaitojen kautta. Kouluttajana Rita Peltola (Contact Horses). Facebook-linkin takana voit tutustua Ritaan, kouluttajaan The Blue Boss -orin takana https://www.facebook.com/ContactHorses/

Tämä kurssi sopii kaikille hevosten kanssa toimiville. Hyvät hevostaidot ovat hevosharrastuksen edellytys ja joita voi ja täytyy kehittää, ja onneksi se on mahdollista. Nyt, tällä kurssilla.

Kurssille voit osallistua omalla hevosella (60 e) tai tallin hevosella (80 e) tai tulla kuunteluoppilaaksi (30 e).

24.5. HEVOSEN MIELIALA - Havainnointi ja hyödyntäminen

Hevosen mieliala eli pitkäkestoinen vireystila vaikuttaa siihen, miten hevonen selviytyy arjen haasteista, kuten maastossa vastaantulevista laitteista ja eläimistä, valmennus- ja kilpailutilanteista, tarhaus- ja ruokintatilanteista ja muista päivittäin tai kausiluontoisesti kohtaamistaan asioista. Hevosen hyvinvointimääritelmien mukaan, hevosen hyvinvointiin kuuluu positiivisten tunnekokemusten saaminen.

Uusi, kaksituntinen, Hevosen mieliala-luentokokonaisuus on rakennettu, suurta suosiota saaneen, Hevosen rauhoittavat signaalit-luentojen aikana käytyjen keskustelujen ja palautteiden pohjalta. Luento antaa “työkaluja” suoraan hevosihmisten arjen tarpeisiin. Luento ei ole lajisidonnainen vaan soveltuu kaikille hevosista kiinnostuneille ja hevosten kanssa  toimiville.

Luennon avulla on helpompi tunnistaa hyvä, positiivinen tunnetila, mieliala ja hyvä stressi. Hevosen käyttämien signaalien, tunteiden ja mielialan ymmärtäminen auttaa havaitsemaan huonon, hevoselle haitallisen stressin sekä negatiivinen tunnetilan. Ymmärtäminen auttaa tekemään tarvittaessa muutoksia, paremman, lajityypillisen arjen saamiseksi hevoselle ja myös  turvallisemman vuorovaikutuksen saavuttamiseksi, sinun ja hevosesi välille.

© SKH-palvelut 2019

Kouluttaja:
Susanna Hämäläinen, SKH-Palvelut Oy, http://www.skh-palvelut.fi/419138009

Hinta 35 e/hlö

Tölttikurssit
 

18.4.2020  TÄYNNÄ
14.6.2020  TÄYNNÄ                                             
Töltti-/Baanakurssi

Nyt syvennytään askellajiratsastukseen ja tölttiin. Tuhti päivän paketti, jossa teoriaa ja ratsastusta ja kurssilla myös leireiltä tutut, suosituiksi osoittautuneet, baanalla ratsastuksen -tunnit.

Kurssi on tarkoitettu omaa harrastusta tukevaksi, uusia vinkkejä tarjoavaksi, tehostetuksi issikkapäiväksi, perustaidot omaavalle ratsastajille. 

Kentän laidalla muiden ratsastusta seuraamalla saat kurssista parhaan annin. Kurssikaveri videokamerasi takana on myös harkitsemisen arvoinen idea..

Kurssin ohjaajana toimii Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja ja urheilutuomari.

Tule hakemaan uusia vinkkejä ratsastukseesi! Voit tulla myös omalla hevosella kurssille tallin ulkopuolelta.

Hinta 100,-. Kurssin hintaan kuuluu kurssin ohjaus, opetushevonen (tai karsinapaikka omalle hevoselle), tarjoilut, arvonlisävero. Olemme Sihyn hyväksymä askellajiratsastustalli ja SRL:n laatutalli ja meillä ratsastajat ovat ratsastusvakuutettuja.

 

Ilmoittautuminen kurssille

*
*
*
*
*

Kun lähetät lomakkeen, saat viestin ruudulle ilmoittautumisen lähtemisestä. Kun olemme vastaanottaneet viestin, saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi.

Kurssimaksuista emme lähetä varausmaksuja. Käsittelemme kurssi-ilmoittautumisia sitovina kahta viikkoa ennen kurssia. Jos joudut perumaan kurssin, tee se viimeistään kahta viikkoa kurssiajankohtaa aikaisemmin tai myöhemmin eläinlääkärin/lääkärin todistuksella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nosta tiimisi laukalle!

Ammattilaisuuden takana on viisas viestijä

Tilauskoulutukset ryhmille yhteistyössä Treili Oy:n kanssa

Linkki koulutuksiin