Tapahtumakalenteri

Näet kaikki tapahtumamme Hopotista:

https://hopoti.com/stable/Tuulensillantalli/calendar

Tapahtumat 2023


Sennujen issikkaviikonloppu 10.-12.2.2023
Sennujen issikkaleirillä hengähdetään ja rentoudutaan hetki hyvässä seurassa viikonlopun ajan. Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina. Majoitumme tallin ylisillä, jossa on myös saunatilat. Ratsastamme jokaisena päivänä, lauantaina kahdesti. Leirillä on tehokkaita oheisharjoitteita ja tuhtipaketti teoriaa askellajiratsastuksesta. Talviset pohjat on parhaimmat tölttipohjat! Tämä miniloma ajoittuu sopivasti helmikuun alkuun, jolloin kaamos alkaa taittua ja on mukava saada buustia arkeen. Tältä leiriltä saa iloa ja energiaa. Voimaannutaan issikkaleirillä!
 

 

Kurssit 2022


Töltti- /baanakurssi 29.1.
Suunnataan ajatus töltin tahtiin, ratsukon yhteiseen tasapainoon, kontaktiin, rentouteen, muotoon. Kaksi ratsastuskertaa, oheisharjoitteita ja asiaa teoriassa ja käytännössä. Lounas sisältyy.


Askellajiratsastus ja istunta 26.2.
Istunta ja avut. Miltä tuntuma tuntuu? Miten istunnan avut eroaa töltin ja ravin ratsastuksessa? Tällä kurssilla syvennytään istuntaan ja apuihin askellajiratsastuksessa. Harjoitteita hevosella ja ilman, teoriassa ja käytännössä.  Tavoite on paremman istunnan ja pehmeän tuntuman löytäminen, jolla päästään yhä parempaan yhteistyöhön hevosen kanssa. Tältä kurssilta jää harjoituksia myös takataskuun.


Töltti- /baanakurssi 26.3.
Suunnataan ajatus töltin tahtiin, ratsukon yhteiseen tasapainoon, kontaktiin, rentouteen, muotoon. Kaksi ratsastuskertaa, oheisharjoitteita ja asiaa teoriassa ja käytännössä. Lounas sisältyy.

Kursseilla ohjaajana toimii Johanna Korpi, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja ja urheilutuomari.

 

Tee varaus Hopotissa: https://hopoti.com/stable/Tuulensillantalli/booking?cal=458

 

Tapahtumakalenteriin päivitetään kurssit, tapahtumat ja leirit.

Vakituiset viikkotunnit, maastoratsastusajat, ovaalivaraukset tai yritysryhmät eivät näy tapahtumakalenterissa.

Kuva Rami Marjamäki