Matkat

18.8.2018 Islannissa

Ylänkövaellus Etelä-Islannissa

Elokuussa 2018 kokosimme porukan Tuulensillasta ja yhteistyökumppanimme Ratsutalli Heidi Mäkisen tallista ja suunnistimme Etelä-Islantiin ja Riding Tours South Iceland in järjestämälle ylänkövaellukselle, jossa yövyimme erämaamökeissä ja ratsastimme oikein mukavilla ja tasokkailla hevosilla. Henkilökunta oli rentoa, mutta ammattilaisia kaikki.

27.7.2011 Islannissa

Islantia monipuolisesti

Starttasimme Islantiin heti juhannuksen jälkeen. Katsastimme nähtävyyksiä pohjoisessa, vaelsimme irtohevoslauman kanssa ja vietimme aikaa Landsmótissa. Juttu matkasta julkaistiin myös Islanninhevonen-lehden numerossa 4/2011. Hieno reissu!

20.7.2009 Islannissa

Tallilaisten vaellus "Trail of Hope" Islannissa kesällä 2009

Loistava matka oli elämys meille kaikille, myös kokeneemmille Islannin matkaajille. Majoituimme muutaman vuorokauden ajan Reykjavikissa ja vaelluksemme suuntautui pohjoiseen, lähelle Blönduosia.

---

2.7.2008 Islannissa

Hevoskatselmus

Anita ja Josu kävivät katsastamassa mm. muutamaa uutta hevosta ja saattaapa tästä tulla muutama myyntiinkin. Vajaan viikon mittaisella reissulla tuli käytyä myös Islannin suurimmassa hevostapahtumassa Landsmótissa.

---

1.6.2006 Islannissa

Kiitos Islannin matkaajille!

Kiitos kaikille Islannin matkaan osallistuneille, onnistuneesta reissusta ja hauskasta matkaseurasta. Postitamme reissukuvat dvd-levyllä tuota pikaa.

---