Hevosyrittäjäpäivä 8.2.2020

Hyvällä vuorovaikutuksella edistät hyvinvointia ja lisäät tulosta

Hevosyrittäjä viestinviejänä ja verkostoitumassa
 

Lisää voimavaroja hevosyrittäjyyteen 8.2. klo 12 - 15
 

ILMOITTAUDUNyt etsitään hevosyrittäjän vahvuuksia ja lisätään voimavaroja. Koulutuksen tavoite on lisätä työkaluja viestimiseen erilaisissa ja myös haasteellisissa vuorovaikutustilanteissa. Hyvällä vuorovaikutuksella edistät hyvinvointia ja lisäät tulosta. Verkostoidutaan myös samalla muiden paikallisten hevosyrittäjien kanssa.

Hevosyrittäjille suunnattu työnohjauksellinen vuorovaikutus- ja verkostoitumispäivä järjestetään Tuulensillan tallin kokoustiloissa, Koivistonkyläntie 523, 39310 Viljakkala 8.2. klo 12 - 15. Tämän jälkeen mahdollisuus saunoa Tuulensillan tallin saunatiloissa.

Tarjolla on pientä purtavaa. Tilaisuus on maksuton. Tilaan mahtuu reilusti, mutta rajoitettu määrä. Ilmoittaudu: 3.2. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Koulutusosuudesta vastaa Treili Oy/Johanna Vilppola (KM, AmO, kriisityö, voimavarakeskeinen työnohjaaja). Johannalla on pitkä työura mielenterveyden ennaltaehkäisevästä työstä. Toimiessaan
yhteisövalmentaja, osaamisen erityisalue on ryhmädynamiikkaa, vuorovaikutusta ja työhyvinvointia lisäävissä työkaluissa.

Tapahtuma on osa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman toteuttamista maaseutuyrittäjyyden edistämiseksi. 
Kohderyhmä: Maaseudulla toimiva hevosalan yrittäjä Hämeessä

Ilmoittautuminen 8.2. tilaisuuteen

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto
Johanna Vilppola luennoi
Johanna Vilppola

Yhteistyössä Treili Oy