Asiakaskyselyn tulokset - huikea vastausmäärä ja positiiviset vastaukset yllättivät meidät!

8.4.2020


Toteutimme asiakaskyselyn tänä vuonna YAMK:n opiskelijoiden toimesta ja se mahdollistui mainion Potkua Pirkanmaalle -hankkeen myötä.

Ohessa tutkimuksen tulokset, jotka saivat tiimimme pakahtumaan onnesta. Vastaajia kyselyyn oli lähes 100! Suositteluprosentti oli huikea kaikkien tallilla vakituisesti ratsastavien/leireilevien toimesta.

Kehitysehdotuksiin paneudumme erityisen tarkasti. Maneesin rakentamista meiltä aika ajoin toivotaan, mutta se ei ole tallin tulevaisuuden suunnitelmissa.

Viestintään panostamme entistäkin enemmän toivomissanne kanavissa ja vapaista maastoajoista ilmoitamme entistäkin tiuhempaan.

Yhteydenottoihin pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista. Joskus olemme parhaillaan asiakas- tai eläintenhoitotyössä, joten vastausta yhteydenottoon voi joutua odottelemaan juuri silloin ikuisuudelta tuntuvan ajan. 

Tallin vahvuuksiin lueteltiin:

Ratsastuskouluun soveltuvat hevoset
Hyvinvoivat hevoset
Tallin hyvä ilmapiiri
Turvallisuus
Avun saanti
Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu

Klikkaa kyselyn tuloksiin oheisesta asiakirja-linkistä.

Lämmin kiitos kaikille vastanneille sekä opiskelijoille YAMK:n projektiosaamisen kurssilta: Christalle, Outille, Terhille ja Annamaijalle.

Kyselyyn vastattiin nimettömänä. Mikäli kuitenkin halusi lisäksi osallistua arvontaan, sai jättää yhteystietonsa. Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Arvonnan voit katsoa Facebook- ja Instagram-kanavilta.

Liitteet