Nosta tiimisi laukalle - Tiimille tyhy-päivää suunnittelemassa?

8.10.2019
Olisiko syytä saattaa tiimisi tai työyhteisösi tuloksellisempaan ja menestyksekkäämpään yhteistyöhön? Uudet, tehokkaat, koulutuspäivät sopivat tyhy-tapahtumiinkin. 

 

Tuulensillan talli ja Treili Oy tarjoaa täysin uuden mallin mukaisia koulutuspäiviä työryhmille, tiimeille ja yhteisöille. Koulutuspäivät soveltuvat anniltaan ja kestoltaan erinomaisesti myös tyhy- ja virkistyspäiviin, mutta antaa huvin lisäksi hyötyä koko yhteisön hyväksi. Nosta tiimisi laukalle!

 

Esimerkiksi:

Tiiminne askellajit -koulutustilaisuus


Koulutustilaisuuden tavoitteena on tiiminne tai työyhteisönne nykytilanteen tarkastelu ja katsaus tulevaisuuteen. Koulutus koostuu työryhmätyöskentelyn pohdinnasta, sen haasteista ja mahdollisuuksista. Koulutuksessa työryhmän tilan vertailu tapahtuu suhteessa Tuulensillan tallin islanninhevoslaumaan, joka antaa oivan mahdollisuuden tarkastella omaa tiimiä tai työyhteisöä hieman etäämmältä miellyttävässä ympäristössä ja koulutustilassa.   

 

Lue muista koulutuksista oheisesta linkin takaa: https://www.tuulensillantalli.fi/ryhmille/nosta-tiimisi-laukalle/ ja kysy tarjousta teille räätälöidystä tyhy-päivästä.