Nosta tiimisi laukalle

"Hyvät puitteet ja ruoka oli hyvää! Aamupäivän tarinallistaminen oli hauska."

"Erityisesti iltapäivän työnohjaus-osuus oli erittäin hyvä! Sille on todellakin tarvetta. Kiitos!"

"Antoisa päivä, jonka Johanna veti rennolla ja konstailemattomalla otteella. Niinpä ajatustenvaihto sujui luontevasti. Lampaista lisäplussa."

"Ajatuksia herättävä päivä. Nyt vaan tarvis saada powerit viedä ajatukset teoiksi. Asiantuntija rennon osaava, kokemus huokui. Paikka oikein hyvä, kaikki toimi. Porukka super, Johannat (kaikki) ssssuper. Kiva olla pitkästä aikaa kasvotusten."

"Paikka oli mukava (meillä oli ehkä vähän viileä, ne villasukat olisi pitänyt muistaa ottaa mukaan), ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi. Päätellen kommenteista myös Johannan luento oli laittanut osan osallistujista miettimään omaa käytöstään suhteessa siihen että millainen työympäristö on. Hepat oli sopivia luottoratsuja ja selvästi väki nautti olostaan. Onneksi tilauksemme säänkin suhteen oli mennyt läpi eikä myrskystä ollut enää tietoakaan! Viestittely ja asioista sopiminen sujui mutkattomasti."

"Ympäristö oli mahtava, ja oli mukavaa olla lähellä luontoa. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta oli hyvää."

"Sijainti on loistava ja kokoustila mukava ja oli täydellinen tiimimme kokoukselle. Johannan esitys oli erittäin mukava ja tiimin jäsenet arvostivat sitä. Se on auttanut heitä pohtimaan henkistä tilannettaan ja toimimaan sen mukaan. Oli mukavaa, kun lampaat ja koirat  olivat ympärillä ja ystävällisiä."

"The environment was beutiful, rich of nature, and relaxing. The presentations at the beginning of the day, followed by open air activity was a good idea, a way to better know each other in a meeting that was both professional and not. I appreciated also the food, typical of Finland, really tasty and good. I particularly appreciated the snack in the cottage during the afternoon, around the fire: a beautiful and particular experience. Thank you for everything.

 

Menestyvän yhteisön edellytykset - Valitse juuri teille sopiva koulutus!

 

Työhyvinvointi, työssäjaksaminen, haastavat vuorovaikutustilanteet, tiimin ja yksilön vahvuudet ja voimavarat - Kysy koulutustarjous!

Teemme yhteistyötä Treili Oy:n kanssa ja tarjoamme erinomaisia koulutussisältöjä vaikkapa tyhy-päiviinne!

 

TEIDÄN TIIMIN ASKELLAJIT

Koulutustilaisuuden tavoitteena on tiiminne tai työyhteisönne nykytilanteen tarkastelu ja katsaus tulevaisuuteen. Koulutus koostuu työryhmätyöskentelyn pohdinnasta, sen
haasteista ja mahdollisuuksista. Koulutuksessa työryhmäntilan vertailu tapahtuu suhteessa Tuulensillan tallin islanninhevoslaumaan, joka antaa oivan mahdollisuuden tarkastella omaa tiimiä tai työyhteisöä hieman etäämmältä miellyttävässä ympäristössä ja koulutustilassa. Tiimisparrausta parhaimmillaan.

 

HEVOSLAUMASSA YKSILÖN HYVINVOINTI ON LAUMAN EDELLYTYS SELVIYTYÄ


Koulutuksen tavoitteena on etsiä sinun tai teidän tiimin vahvuuksia ja voimavaroja. Mitä vahvuuksia ja voimavaroja sinä voisit saattaa omaan ja muun työryhmän tietoisuuteen?

Koulutuksessa käytetään pieniä harjoituksia: erilaisia itsenäisiä kynätehtäviä, pohdinta- tai keskusteluharjoituksia (ei näyttelemistä, laulamista tms.). Koulutus toteutetaan kunkin tiimin yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

 

LAUMAN VIESTINTÄ


Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa ammatillisen vuorovaikutuksen tarkastelu haasteelliset vuorovaikutustilanteet huomioiden.

Koulutustilaisuus voi keskittyä luentoihin tai se voi olla osallistavaa, jolloin tarkastellaan työnohjaukselliseen tapaan esiin nousevia esimerkkejä. Voimavarakeskeisyys on keskusteluissa ohjaavana periaatteena.

 

TIEDOSTAVAN TALLIPOLKU

 

Metsäkävelyn tavoitteena on mahdollistaa ratsastamattomille ihmiselle elämys hevosten elinympäristössä. Tavoitteena on myös mahdollistaa kävelijöille luonnontarjoama rauha ja tyyneys.

Metsäkävelyssä on ohjaus ennen kävelyä, tehtävä kävelyn aikana sekä kokoontuminen kävelyn jälkeen.

KYSY KOULUTUSTARJOUS TEILLE SOPIVASTA KOKONAISUUDESTA!

Johanna Vilppola
p. 010 526 6031
johanna.vilppola @ treili.fi
lue lisää Johannasta

 

Johanna Ihalainen
p. 040 586 8769
tuulensillantalli @ gmail.com

Johanna Vilppola ja Johanna Ihalainen

Johanna Vilppola ja Johanna Ihalainen

PDF-tiedostoyleisesite nosta tiimisi laukalle!.pdf (1.1 MB)
Tulosta koulutusesite
PDF-tiedostouusi Lauman voimavarana on johtajahevonen uusin.pdf (2.3 MB)
Yritys ja yhteisö menestyy, kun viestintätaidot on viritetty.
PDF-tiedostouusi Teidän tiimin askellajit uusin.pdf (1.2 MB)
Uutta potkua koko tiimiin?