Leiriavustajaksi

Haluatko kesäleirille avustajaksi?

 

Kesäleireillämme on vähintään 2 avustajaa/leiri. Tehtäviin kuuluu ohjaajien apuna toimiminen, leiriläisten auttaminen hevosten varustelussa ja hoidossa tunneille/tunneilta, leiriläisten kanssa touhuaminen vapaa-aikana ja avustavat puuhat niin keittiössä ja tallissa.

Etusijalla ovat yli 15-vuotiaat, joilla on kohtuulliset perustaidot hevosten kanssa toimimisesta ja ratsastuksesta, kiinnostusta ja intoa/kokemusta työskennellä lasten ja nuorten parissa sekä ohjata vapaa-ajan ohjelmia (esimerkiksi askartelut, pelit/leikit). Arvostamme aiempaa islanninhevoskokemusta sekä kotitaloustaitoja keittiössä. Eduksi on myös Tuulensillan tallin hevosten tuntemus ja tallin tavat, hevoskerhon ohjaajan kurssin suorittaminen, aiempi kokemus kerhotoiminnasta tai SRL:n hoito-/ratsastusmerkkien suoritukset.

Leiriavustaja asuu tallilla leirin ajan ja majoittuu aina leiriä edeltävänä iltana. Leirinaikainen ylläpito (majoitus ja ruokailut sekä vakuutus) sisältyy. Lisäksi saat pienen rahallisen korvauksen (päivärahan) ja työtodistuksen. Ratsastusta tulee leirin aikana myös jonkun verran.


Jos haluat hakea avustajaksi, täytä alla oleva lomake.
Ilmoitamme valinnoista henkilökohtaisesti.

 

Leiriavustajaksi Tuulensiltaan

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.