Kuvagalleria

Tuulensillan vanha talli. Tuulensillan tallilla toimintaa on ollut jo vuodesta 2001, vuonna 2010 talli sai SRL:n hyväksynnän.Hirsiaitta tarjoaa mukavat maalaisunet. Aitta on sähköistetty. kuva Hanna Leppänen
Käytössämme on kaksi ratsastuskenttää. Valaistu yläkenttä on 20 x 40 m.Tallipiha on avara.Kokoustilaan mahtuu jopa 40 henkilöä. Käytössä langaton netti ja suuri LCD-näyttö AV-liitännällä.
Kokous rauhallisessa ympäristössäKotatulilla paistetaan makkaraaRatsastustunnilla.
Kokousta maalaismaisemissaSyksyiseltä iltatunniltaKokoustilan yhteydessä saunatilat 10 henkilölle.
Kokoustilassa tunnelmaa luo pellettitakka.Ratsastuksen jälkeen voi nauttia poreistaOpastekyltti.
Pihapiiri.Pihapiiri.Pihapiiri.
FEIF-mitat täyttävä 250 metrin ovaalirata alhaalla. Ovaaliradan keskellä pehmeäpohjainen alakenttä on kooltaan 40 x 80 m.Lapsillekin löytyy sopivat hevoset. Vördur edessä ja takana Vidur.Rauhalliset maastot - ilman liikenteen melua. Käytössämme on toistakymmentä maastoreittiä. Maastoreitit tunnista kahden päivän vaelluksiin.
Minishetlanninponi SimbaBaanatreeniä ennen kilpailupäivää. Biskup.Tuulensillan tallin junnutiimiläisiä. Gandur.
Ratsastustunnilla baanalla. Hevoset Tvistur, Ronja ja Hrói.Hevosten pesua kuumana päivänä hikisen tunnin jälkeen. Biskup.Suuret laitumet mahdollistavat sen, että hevoset voivat olla suuressa laumassa turvallisesti, kuten islanninhevosten kuuluu.
Kurssilla oppii katsomallakin.Tallilaisten reissu Islantiin 2009.Tallilaisten reissu Islantiin 2009.
Tallilaisten reissu Islantiin 2009.Tallilaiset yön yli vaelluksella Kuruun Seipäjärven vuonohevostilalle.Maastovaelluksia jo kohta 20 vuotta!
Ruokintakatokset ovat talvella kovassa käytössä. Talvitarha.Junnuleiriläisten kanssa retkellä läheisellä maatilalla.Junnuleiritunnelmaa.
Junnuleiritunnelmaa.Junnuleiritunnelmaa.Yrityksen tyky-päivän viettoa. Hevosenkengänheittokisa.
Hevoset yläpihalla.Tuulensillan tallilla on avarat tilat sekä harrastajilla että hevosilla.Daniel Sundinin askellajikurssilta.
Gummi Sigurbjörnssonin valmennuspäivästä.Jenni Kurjen tehosunnuntai askellajeista.Meiltä voit vuokrata myös tuntiratsun tallin kilpailuihin. Kuvassa Hanna ja Vikke, Helppo T2-luokan voittajaratsukko.
Oma parkkialue kisoihin tulevien osallistujien trailereille.GlampiVidur
RonjaHróiBlondi
TvisturBiskupJones
VikkeRitOvaalirata
Blondi (kuva Nina Hakovirta)Elli ja Välkky (kuva Nina Hakovirta)Josu lyö Irtokenkää ennen tuntia.. (kuva Markku Rajala)
Tanja Uferin maastoratsastuskurssi. Talvisella laavureissulla maistuu lämmin keitto. (kuva Markku Rajala)Laavulla.(kuva:Markku Rajala)Laavulla.(kuva:Markku Rajala)
Ida ja VördurElvisRit
FarriBollaMaalaismaisemat
VördurSöppisBessi
RituTara saa Helenalta rapsutuksiaJones, Undri ja Välkky
Hannele ja JohannaMari Väyrynen kurssin pidossaAnne
Birgitta ja Helena seurailee hevosiaPoikien leiripäivä 5/2011Poikien leiripäivä 5/2011
Poikien leiripäivä 5/2011Tauko poikien leiriläisillä.Tiina tunnin pidossa
Talli, baana ja talvitarhaJosu Ihalainen on yksi tuntiohjaajista.Sneggla
BollaTaru ohjaa tallilla tunteja. Anssi ja Taru myös kenkäävät tallin hevosia.Baanalla voi päästellä höyryjä.
Islannin reissulaiset 2011Islannin reissulaiset 2011Farrin isä Landsmótissa 2011
Islannin reissulta 2011Islannin reissulta 2011Islannin reissulta 2011
Islannin reissulta 2011Islannin reissulta 2011. Landsmótissa tietysti tarjolla talutusratsastusta. Kypärä on yleinen turhake.Islannin reissulta 2011
Islannin reissulta 2011Annika Kyrklund pitää tunteja yksityisratsukoille ja hevosenomistajille Tuulensillassa. Hanna ohjaamassa yritysryhmää.
Monipuolinen ovaalirata toimii hyvin myös "raviratana".Tuulensillan kaksivuotiaat kasvatit v.2012Tiineet tammat Erla ja Vaenting kesäkuussa 2012
Gandur ja tarhan vesiautomaatti.Näin mm. kasvatetaan "pomminvarmoja" hevosia.. Brella tutustumassa traktorin konehuoneeseen. Leiriläiset maastoon lähdössä
Maastoryhmä. Heidi ohjaamassa. Josu pitää tuntia isolla alakentällä leirillä 2012 (junnuleiri2).Viimeiset maasto-ohjeet leiriläisille.
Tuntiratsastajien kisat 2012. Edessä Tuulensillan kasvatti Gledi ja ratsastajana Hannele. Vieressä Gledin äiti Sneggla ratsastajanaan Henni. Takana näkyy Vidur ja Margit. (kuva: Mira Mattila)Rit haaveilee.Pojat leikkii. Glaesir ja Jones.
Mirja ja Mynd ja Mirjan oman porukan leiri.Glaesir.Léttir ja Reino.
Talutusratsastusta Karhen Markkinoilla 2012. Rit ja Bessi oli haistelemassa kunnon markkinahumua ja totuttelemassa kunnon tapahtumien hulinaan. Snöggurin junnuvalmennusleiri järjestettiin Tuulensillassa kesäkuussa 2012.Jassu ja Glaesir sekä Vili ja Bolla Annikan valmennustunnilla.
LeiriläisetJones ja korvatMaasto peräohjaajan silmin
Vili ja SaraIda ja StiklaVanha talli
Seipäjärven vuonohevoset Tuulensillassa kylässä.Gledi ja Bessi frá Vindabrú. Tallin ensimmäiset omat kasvatit.Vuosi 2004 ja muutto Viljakkalaan. Huomaa tallin yläkerran vanha sisääntulo.
EirdisUndriGoliat
Josu ja Undri viikonloppuvaelluksella Seipäjärven lomatilalleMatkalla SeipäjärvelleTuulensillasta matkalla Seipäjärven lomatilalle. Viikonloppuvaellus.
Laura ja LukasJunnuleiri 2008Minishetlanninponi Xena
Lukas ja Vördur vasta Suomeen saapuneinaGlaesir ilahdutti tuntiratsunamme yhden kauden ajanHanna ja Gandur kisakunnossa
Heidi maastovedossaNäin kasvatetaan traktorinvarmoja hevosiaTuntiratsastajien kisoissa sateli ruusukkeita
Bessi ja Josu talvikisoissa 2013Orit Hrimfaxi ja Saepor tunnilla.Hieroja Nina Närvä saa hevoset huokailemaan. Ykköspalkittu ori Hrimfaxi från Flottatjärn saapui Tuulensiltaan kesällä 2015.
Eestinhevosruuna Rekord eli ReinoViivi ja Rauni, Viljami ja RitHeidi ja Tvistur
Viljami ja SimbaTaukoja tulilla tallin omassa pihassaGarun frá Hennum ihastutti ratsastajiamme talvella 2013
VerryVidur ja GlampiAhlmanin maatalousoppilaitoksen oppilaat koulupäivän vietossa Tuulensillan tallin hevosten kanssa
Vuonna 2004, talli on juuri muuttanut Viljakkalaan.Vuonna 2004, talli on juuri muuttanut Viljakkalaan.Annika Kyrklundin askellajikurssi v. 2004.
Vuonna 2004, talli on juuri muuttanut Viljakkalaan.Vuonna 2004, talli on juuri muuttanut Viljakkalaan.Vuonna 2004, talli on juuri muuttanut Viljakkalaan.
Talliyrittäjä Johanna Ihalainen
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.