Kesäleirit 2023

30.11.2022


Kesällä 2023 leirejä järjestetään aiempia vuosia vähemmän. Jokaista leiriä eri ikäluokille järjestetään vain kaksi. Leiripaikkoja on siten myös vähemmän.

Junnujen leiri on sopii alakouluikäisille ja vähän ratsastaneille. Junnuille leirejä on yksi täysimittainen ja toinen hieman lyhyempi, joka sopii vaikka ensikertaa leirille tuleville. Junnuleirit Tuulensillassa: 5.-8.6. ja 3.-5.7.

Nuorten leiriä suosittelemme yli 12 vuotiaille tai niille, joilla on useampi vuosi ratsastuskokemusta. Nuorten leirejä järjestetään myös kaksi. Nuorten leirit Tuulensillassa: 12.-15.6. ja 26.-29.6.   

Aikuisten leirejä on kesällä vain yksi kutakin ja ne järjestetään nyt nelipäiväisinä niin monien toiveista. Leirit alkavat jo siis torstaina iltapäivästä. Askellajileiri on teholeiri, jossa syvennymme askellajiratsastukseen teoriassa ja käytännössä, erilaisiin harjoittein ilman hevosta ja hevosen kanssa. Yhdistetyllä askellaji-/maastoleirillä on sekä ratsastusta kentällä/ovaaliradalla sekä maastoretkiä. Kummallakin leirillä on mahdollisuus hemmotteluun mm. klassisen hieronnan merkeissä. Kesäinen majoitus on idyllistä hirsiaitassa ihan hevosten aitauksen vieressä tai ylisillä olevilla vuodepaikoilla. Leirit sennuille (yli 18 v) 13.-16.7. (askellajiteho) ja 20.-23.7. (askellaji + maasto).

Kun paikkoja on näin rajoitetusti, kannattaa varaus tehdä heti. Joka vuosi leirit on myyty loppuun ensimmäisinä päivinä!

LEIRI-ILMOITTAUTUMINEN avautuu 1.12.2022

Mikäli tästä ei löytynyt sopivaa leiriä, voit lukea tilausleireistä täältä ja räätälöidään sinun ryhmällesi oma!