Tuntivaraukset syksylle käynnissä

26.5.2021 

Olethan muistanut varata syksyn tuntisi?

Paikkavaraus syksyn ratsastustunneille Hopotissa

Tässä ohje miten se jatkossa tapahtuu:

Aluksi rekisteröidy Hopotiin.

Etsi Hopotista Tuulensillan talli, lisää se suosikiksi valitse kohdasta "varaus"  kalenteritunneista tunti, jolle haluat ilmoittautua. Tunnit alkavat 9.8. alkavalla viikolla, joten hae tämän viikon iltatunnit kalenterista.

Varaa paikka koko kaudeksi klikkaamalla haluamaasi tuntia ja sieltä kohta ”jatka varaamaan”. Valitse koko syyskaudeksi paikkavaraus valitsemalla ”Osta kausi”.

Valitse haluamasi maksettavien erien määrä tai maksa koko kausi kerralla. Valitse maksutapa.

Maksu erääntyy viikkoa ennen tuntia. Maksamaton lasku poistaa automaattisesti tuntivaraukset kaudelta.

Ratsastustunnin hinta nousee 1,-. Kaksarikorttihinnoittelu säilyy ja alennus lasketaan tallin puolesta seuraavalle muodostuvalle tuntilaisen laskulle. Myös omalla hevosella ratsastavien alennus säilyy ja vähennys tapahtuu samalla tavalla.

Jos sinulla on vielä käyttämättömiä kertoja nyt käytössä olleissa kymppi-/kaksarikorteissa, nämä käyttämättömät kerrat vähennetään syksyn tunneille muodostuvilta maksueriltä.

Tämän viikon loppuun tuntivarausmahdollisuus on vain tällä hetkellä vakituisesti tallilla ratsastavilla.

31.5. alkaen tunnit avautuvat varattaviksi myös uusille asiakkaille.

Linkki Hopotiin: Hopoti - Tuulensillan talli

Mikäli tunti-ilmoittautuminen ei onnistu ja Hopoti ilmoittaa, että sinulla ei ole oikeutta varata valitsemaasi tuntia, se voi johtua siitä, että olet luonut profiilin aivan äskettäin eikä talli ole vielä ehtinyt vahvistaa tuntivarausoikeutta. Voit laittaa viestiä asiasta (040-5868769) tai koittaa tehdä varauksen myöhemmin. Päivitämme oikeuksia päivittäin.

Jatkossa myös maastovaraukset tehdään Hopotissa.