Muistutamme koronarajoitteista tallilla sulkuajan voimaantultua

8.3.2021

Hyvä asiakkaamme, 

Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti. Ratsastus on laji, jossa ei olla lähikontaktissa muihin harrastajiin ja toimimme ulkotiloissa. Hevosemme tarvitsevat päivittäisen hoidon ja säännöllistä liikuntaa pysyäkseen terveinä. Noudatamme edelleen normaalia suurempia toimia tilojen hygieniatason suhteen mm. desinfioimalla yleiseen kosketteluun altistuvat pinnat sekä minimoimalla ratsastajien oleskelun tallissa. 

Tehostetut toimet toistaiseksi:

- Yleistä toimistoasiontia ja satulahuoneessa oleskelua tulee välttää. Toimistossa ja satulahuoneessa saa oleskella vain yksi kerrallaan. Tunnit ja maastot tulee maksaa tilille etukäteen.

 https://www.tuulensillantalli.fi/maksutavat/
 
- Hevoset hoidetaan ja satuloidaan kukin omassa karsinassaan, tai voit varustaa/riisua tunnin jälkeen varusteista myös ulkona puomilla turvavälit huomioiden. 

- Lapsilla saa olla mukana yksi avustaja/vanhempi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tallihenkilökunta auttaa varustelussa tarvittaessa. Ulkopuolisten tulo tallille seuraamaan tunteja, ei ole tällä hetkellä toivottua.

- Käytä tallilla käsineitä, maski on aina suositeltava muualla kuin ratsastaessa. Henkilökuntamme käyttää maskia asiakaskohtaamisissa, mikäli suosituksen mukaista turvaväliä ei ole mahdollista pitää.

 

Muistathan, että tallille tulo on ehdottomasti kielletty, jos olet nuhassa/flunssassa tai perheessänne on joku oireileva.

Tiedote Suomen ratsastajainliiton sivuilta: 
https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/koronavirustartuntojen-ehkaisemisesta-yleisotilaisuuksien-yleisten-kokoontumisten-yhteydessa-seka-julkisten-tilojen-kaytossa/