Jännittääkö hevosharrastaessa - kurssi 6.2. KURSSI TÄYNNÄ

18.1.2021


6.2. Jännittääkö hevosharrastaessa -Toivottu koko päivän kurssi!


Jännittääkö taluttaessa, hevosten käsittelyssä, satuloidessa, kavioiden nosto, hevosen haku tarhasta, karsinassa vapaan hevosen kanssa, hevosta traileriin lastatessa tai ratsastaessa eri askellajeja? Oletko tyytyväinen nykytilanteeseen, haluaisitko tilanteeseen muutosta?

Jännitys ja pelko saattavat joskus ohjata toimintaamme ja haitata hevosharrastustamme. Kyse ei välttämättä ole ollenkaan varsinaisen taidon puutteesta, vaan se voi olla myös jonkun aiemmin koetun tai nähdyn tai jopa muun elämän osa-alueen heijaste. Haluatko muutosta tilanteisiin, jotka aiheuttavat jännittymistä tai jopa pelkoa? Päiväkurssilla keskitymme käsittelemään oman harrastamisen haasteita ja ratkomaan niitä sekä teoriassa että käytännön harjoittein.

Kouluttajana psyk.sh., KM Johanna Vilppola Treili Oy:sta, jolla pitkä työkokemus jännittämiseen ja pelkoihin liittyen sekä omakohtaista kokemusta hevosharrastamisesta ja Johanna Ihalainen, askellajiratsastuksen FEIF-ohjaaja, urheilutuomari, hevostenhoitaja ja talliyrittäjä.

Kurssipäivän (klo 10.00 – n. 16.00) hinta 95 e sisältää ohjelman, tarjoilut, vakuutuksen ja arvonlisäveron.

ILMOITTAUDU