Koronan tuomat poikkeusohjeet tallilla ratsastaville

9.12.2020

Hyvä asiakkaamme, 

Toimintamme jatkuu edelleen normaalisti. Ratsastus on laji, jossa ei olla lähikontaktissa muihin harrastajiin ja toimimme ulkotiloissa. Hevosemme tarvitsevat päivittäisen hoidon ja säännöllistä liikuntaa pysyäkseen terveinä. Noudatamme edelleen normaalia suurempia toimia tilojen hygieniatason suhteen mm. desinfioimalla yleiseen kosketteluun altistuvat pinnat sekä minimoimalla ratsastajien oleskelun tallissa. 

Otamme kuitenkin huomioon alueelliset lisäsuositukset ja tiukennetut koronatoimet, jotka ovat voimassa heti ja toistaiseksi joulukuun loppuun:

- Yleistä toimistoasiontia ja satulahuoneessa oleskelua tulee välttää. Tunnit ja maastot tulee maksaa tilille etukäteen. https://www.tuulensillantalli.fi/maksutavat/
 
- Henkilökuntamme tuo hevosten varusteet karsinoiden viereisiin telineisiin, johon ne myös jätetään tunnin jälkeen, satula ja -satulavyö siistittynä ja kuolaimet pestyinä.

- Hevoset hoidetaan ja satuloidaan kukin omassa karsinassaan, tai voit varustaa myös ulkona puomilla turvavälit huomioiden. 

- Käytä tallilla käsineitä, maski on suositeltava muualla kuin ratsastaessa.

Muistathan, että tallille tulo on ehdottomasti kielletty, jos olet nuhassa/flunssassa tai perheessänne on joku oireileva.