Piia Nissisen (Centered riding instructor level II) istuntavalmennukset 3.-4.10

28.9.2020Piia Nissisen (Centered riding instructor level II) istuntavalmennukset Tuulensillan tallilla ja Ihaamaassa 3.-4.10!

 

Centered riding antaa kaiken tasoisille ratsastajille työkaluja kehonhallintaan ja kehotietoisuuteen. Tavoitteena on parantaa ratsastajan ja hevosen yhteistyötä ja löytää oikea tapa mukautua hevosen liikkeeseen.

Istuntatunnilla saat konkreettisia vinkkejä oman ratsastuksen kehittämiseen ja oivalluksia ratsastajan istunnan vaikutuksesta hevoseen.
Tunnit soveltuvat ratsastuksen lajista riippumatta yhtälailla englantilaisen tyylin ratsastajille, islanninhevosharrastajille kuin maastoharrastelijoillekin.

 

Aikataulut:
 

Lauantai:

Klo 9 teoriatunti Tuulensillan tallilla
Klo 10-14 Istuntavalmennukset Tuulensillan tallilla
Klo 15-18 Istuntavalmennukset Ihaamaassa
 

Sunnuntai:

klo 10-14 Istuntavalmennukset Tuulensillan tallilla
klo 15-18 Istuntavalmennukset Ihaamaassa
 

Hinnat:
Pelkkä teoriatunti 10 e
Yksityistunti 30 min 60 e
Kaksari 45 min 50 e/ hlö
 

Jos otat yksityistunnin molempina päivinä, saat teoriatunnin ilmaiseksi! Molempina päivinä kaksaritunnilla ratsastaville hinta 45 e/ hlö/ päivä.
 

Parhaan hyödyn viikonlopusta saat, jos ratsastat molempina päivinä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus seurata muiden valmennuksia omasi lisäksi, kannattaa ottaa hyöty irti myös kuunteluoppilaana!

Kiitos kun otat huomioon muut ratsastajat ja aikataulun laatijat huomioimalla, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Tunti on peruttava viimeistään 2 vrk aiemmin. Myöhemmin perutuista tai perumatta jätetyistä tunneista laskutetaan hinnaston mukaan.
 

Ilmoittautumiset teoriatunnille ja Ihaamaan ratsastuksiin Veeralle: veera@ihaamaa.fi/ 044-5915192 Tuulensillan tallin ratsastusvuorot jakaa Josu: tuulensillantalli @ gmail.com / 040-5868769
 

Osallistua voi molemmissa paikoissa pääsääntöisesti omalla hevosella, Ihaamaassa myös rajallinen lainahevosmahdollisuus. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa tekemään oivalluksia hevosen selässä!