Uusi vuosi, uudet kujeet

15.12.2014


Vuosi 2015 tuo joitakin muutoksia

Tuulensillan tallin toiminta siirtyy vuodenvaihteessa sukupolvenvaihdoksen yhteydessä Anita Tapanaiselta Johanna Ihalaiselle. Ensi vuoden alusta lähtien Tuulensillan tallin toimintaa pyörittää Ihalaisen yritys FinnFaxi.

Johanna on kouluttautunut hevostenhoitajaksi, SRL:n hyväksymäksi islanninhevosharrasteohjaajaksi ja kansainvälisen islanninhevoskattojärjestö FEIF:n hyväksymäksi ratsastuksenohjaajaksi sekä askellajiratsastuksen urheilutuomariksi.

Kaikki toiminnot jatkuvat muuttumattomina ja samat tutut henkilöt palvelevat asiakkaita tallilla. Lupaamme säilyttää erinomaisen ja helposti lähestyttävän ilmapiirin, josta talli on tunnettu aiemminkin. Muutamia muutoksia, jotka hyödyttävät meitä kaikkia, on tulossa:


Käteismaksu vaihtuu korttimaksulaitteeseen
Jatkossa toivomme käteismaksujen välttämistä tallilla. Tuntikortit ja –maksut toivotaan maksettavaksi ensisijaisesti maksukorttipäätteellä. Maksuvälineenä käy pankkikortit ja yleisimmät luottokortit. Laskutus ja tilisiirrot vain sopimuksen mukaan. Tuntikortteja ja maastoratsastuksia ei voi maksaa tallin vanhalle tilille enää 31.12.2014 jälkeen. Uusi tilinumero on 1.1.2015 lähtien: FI46 5293 0920 0920 25 FinnFaxi


Smartum-liikuntasetelit käyttöön
1.1.2015 on ratsastus mahdollista maksaa myös Smartum-seteleillä.

Tuntikortteihin voimassaolo
Tuntikortteihin tulee jatkossa viimeinen voimassaolopäivä, jotta saamme mahdollisimman monelle järjestettyä tuntipaikan ilman liian suuria ryhmäkokoja. Poissaolotunnit voi korvata osallistumalla jollekin toiselle viikkotunnille tai useammalle viikkotunnille yhden viikon aikana. Kymmenen kerran kortti on voimassa 12 viikkoa. Poikkeuksena on tallin hevosten loma-ajat, jotka otetaan huomioon korttien voimassaolopäivässä. Vuoden 2014 puolella ostetut tuntikortit ovat voimassa ja käytettävissä 31.3.2015 asti.

 

Tuntikorttiarvonnat säilyvät
Kaikkien kymppi- tai kaksarikortin ostaneiden kesken arvotaan edelleen kaksi kertaa vuodessa tavarapalkintoja sekä ilmaisia ratsastustunteja. Käytäntö säilyy jatkossakin, muista jättää täynnä oleva tuntikortti tallin arvontalaatikkoon.

 

Tarjouksia yhteistyökumppaneilta, ole hyvä! (tulosta liite)
Verkostoidumme mielellämme talilla käyvien asiakkaidemme kanssa. Vinkkaa tallille, jos sinulla on ratsastajiamme mahdollisesti kiinnostavia palveluita tarjolla lähellä meitä. Ohessa tarjouskupongit Helin tarvittaessa ratsastajalähtöiseenkin hierontakäsittelyyn sekä Hoitola Mielipäivän rentouttavaan kuumakivi-hoitoon. Ratsastus vaatii vetreät lihakset sekä keskittyneen ja rentoutuneen mielen. Käytä ammattilaisten huippuedulliset tarjoukset hyväksesi - uuteen vuoteen uudistuneena!