Seuraava askellajikurssi 9.3. - osta joululahjaksi itselle tai ystävälle..

9.12.2013

9.3.2014
Syventävä askellajikurssi

klo 9.30 - n.18.00
 

Riikka Räihän askellajikurssi maaliskuussa sisältää tietoutta askellajiratsastuksesta sekä aiheeseen syventävät ratsastustunnit (x2). Kurssi sopii kaikentasoisille ratsastajille, sillä osallistujat jaetaan ratsastuskokemusten mukaisiin pienryhmiin. Myös päivän ratsastustuntien sisältö muotoutuu ratsastajien toiveiden ja tason mukaan. Toinen tunti on mahdollista käyttää baanaharjoitteluun halutessasi.

Kentän laidalla muiden ratsastusta seuraamalla saat kurssista parhaan annin. Kurssikaveri videokamerasi takana on myös harkitsemisen arvoinen idea..

Kurssin ohjaajana toimii Islannissa työskennellyt, hevostreenari ja kilparatsastaja Riikka Räihä. Riikan opetus on innostavaa ja kannustavaa. Hänellä on paljon kokemusta erilaisista hevosista ja ratsastuksenohjauksesta Suomessa ja Islannissa. 

Tule hakemaan uusia vinkkejä ja työkaluja ratsastukseesi! Voit tulla myös omalla hevosella kurssille tallin ulkopuolelta.

Hinta tallin hevosella 100,-, omalla hevosella 85,-. Kurssin hintaan kuuluu ohjaus, opetushevonen tai karsinapaikka, päivän tarjoilut, ratsastajain vakuutus, arvonlisävero.

Lue lisää Riikasta.

ILMOITTAUDU

Osta kurssi lahjaksi ystävälle: soita Anitalle p. 040-7530 530.

 

(Lisätiedot kurssista: Josu, p. 040-5868769)