Menikö tunnilla suurin osa ohjeista ohi? Jännitätkö ennen tuntia?

26.8.2013


Menikö tunnilla suurin osa ohjeista ohi jännittämisen vuoksi?
Jännitätkö ennen tuntia?
Haluatko tuntea olosi aina varmaksi hevosen kanssa?

Katri Syvärisen valmennuskurssi voi auttaa. Saat ladattua valmentajan luennot ja harjoitukset omalle koneelle tai katsoa vuoden ajan materiaaleja netin kautta missä tahansa maailmalla liikutkin.

Kurssi sisältää
- 1,5 h koulutusvideoita, jotka on pilkottu nopeasti katsottavaksi osiksi
- videoiden tiivistelmät tekstimuodossa
- kirjallisia tehtäviä
- yli 3 tuntia rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia äänitteinä, jotka voit myös ladata itsellesi

Kurssin materiaalit ovat kertamaksulla käytössäsi netin kautta jopa kokonaisen vuoden ajan.

Kurssi sopii kaikille ratsastajille, jotka haluavat tulla rennommiksi ja päättäväisemmiksi ratsastajiksi. Kurssin harjoitusten avulla voit lisätä itseluottamustasi ja keskittymiskykyäsi. Valmennus auttaa ymmärtämään, millaisista ajatuksista pelot ja jännitykset syntyvät, miten niihin voi vaikuttaa, miten käsitellä mielessäsi epäonnistumisia ja miten puolestaan saat onnistumisista mahdollisimman paljon irti.

Valmentajana
Katri Syvärinen, NLP-kouluttaja, ratsastajien henkinen valmentaja,
kirjailija (Syvemmälle satulaan, Tavoitteena tasapaino ja Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio)Kun ostat kurssin nyt, saat kaupan päälle puolen tunnin rentoutusäänitteen, joka sopii yleisesti itseluottamuksen lisäämiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen missä tahansa, vaikkapa koulussa, opinnoissa tai työelämässä. Näin voit hyödyntää kurssilta saamiasi oppeja myös ratsastuksen ulkopuolella!

Osta kurssi nyt TARJOUSHINTAAN! Alennuskoodillamme TUULENSILTA saat nyt kurssin hintaan 99,- (norm. 149,-) osoitteesta http://www.ridingflow.fi/eroon-kilpailujannityksesta

Tämä kurssi on jokaisen ratsastajan työkalu ja voit palata sen pariin aina, kun sinulle sopii - koko ratsastuslukukauden ajan!

Valmennuskurssitarjous voimassa vuoden loppuun: osta vaikka lahjaksi pukinkonttiin!