Lisää varmuutta ratsastukseen - Uusi työkalu ratsastajalle!

31.7.2013


Jännittääkö tai pelottaako ratsastus välillä? Voisitko keskittyä ratsastukseen paremmin tai haluatko kehittyä nopeammin? Kaipaatko lisää varmuutta hevosen kanssa?

Tule kehittämään itseäsi paremmaksi ratsastajaksi uudenlaisen verkkovalmennuksen avulla.

Valmentajana
Katri Syvärinen, NLP-kouluttaja, ratsastajien henkinen valmentaja,
kirjailija (Syvemmälle satulaan, Tavoitteena tasapaino ja Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio)

Eroon kilpailujännityksestä -verkkokurssilla voit opiskella milloin ja missä tahansa helppokäyttöisellä verkkoalustalla.

Nimestään huolimatta kurssi sopii kaikille ratsastajille, jotka haluavat tulla rennommiksi ja päättäväisemmiksi ratsastajiksi. Kurssin harjoitusten avulla voit lisätä itseluottamustasi ja keskittymiskykyäsi. Valmennus auttaa ymmärtämään, millaisista ajatuksista pelot ja jännitykset syntyvät, miten niihin voi vaikuttaa, miten käsitellä mielessäsi epäonnistumisia ja miten puolestaan saat onnistumisista mahdollisimman paljon irti.

Kurssi sisältää
- 1,5 h koulutusvideoita, jotka on pilkottu nopeasti katsottavaksi osiksi
- videoiden tiivistelmät tekstimuodossa
- kirjallisia tehtäviä
- yli 3 tuntia rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia äänitteinä, jotka voit myös ladata itsellesi

Kurssin materiaalit ovat kertamaksulla käytössäsi jopa kokonaisen vuoden ajan.

Kun ostat kurssin nyt, saat kaupan päälle puolen tunnin rentoutusäänitteen, joka sopii yleisesti itseluottamuksen lisäämiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen missä tahansa, vaikkapa koulussa, opinnoissa tai työelämässä. Näin voit hyödyntää kurssilta saamiasi oppeja myös ratsastuksen ulkopuolella!

Osta kurssi nyt! Alennuskoodillamme TUULENSILTA saat nyt kurssin hintaan 99,- (norm. 149,-) osoitteesta http://www.ridingflow.fi/eroon-kilpailujannityksesta

Tämä kurssi on jokaisen ratsastajan työkalu ja voit palata sen pariin aina, kun sinulle sopii - koko ratsastuslukukauden ajan!