Valmenna hevosesi -kurssi tulossa syksyllä

14.5.2013

Valmenna hevosesi -kurssi tulossa syksyllä 8.9.

Ne, jotka jäivät rannalle heti täyttyneestä Tanja Uferin Kilpailukurssista, tämä kurssi vie vielä syvemmälle!

Kurssin kuvaus:
Valmenna hevosesi (n. klo 9.30 - 19.00)

-Jokaiselle oma valmennussuunnitelma!
-Ratsastuksen ja hevostaitojen analysointia rakentavassa hengessä!
-Kilpailusuoritusten läpikäyntiä
, ratsastusta baanalla
 

Ratsastuksen harrastajan tulee tietää paljon paitsi oman ratsastuksen tasosta, myös hevosen huolenpidosta ja hyvinvoinnista - tämä kurssi käsittelee kokonaisvaltaisesti ratsastusharrastusta niin, että siitä hyötyy sekä ratsastaja että hevonen. Kurssilaisille tehdään henkilökohtainen suunnitelma oman harrastustavoiteen mukaisesti, olipa se sitten mikä tahansa; pikkukisailua tai hevosen kehittämistä toimivaksi maastomopoksi. Ne jotka tulevat kurssille oman hevosen kanssa saavat hevoselleen sopivia treenisuunnitelmia ja voivat hioa myös halutessaan kilpailusuorituksiaan baanalla valmentajan johdolla. Ne jotka osallistuvat kurssille tallin hevosella, oppivat analysoimaan hevosta ja sille sopivia ratsastusharjoitteita.

Kurssi on suunniteltu kaikille hevosharrastajille niin hevosten omistajille / vuokraajille, aktiivisille askellajiratsastuksen harrastajille kuin tavoitteellisille ja kilpaileville ratsukoille,  jotka vain haluavat saada lisää vinkkejä tai vahvistusta oikeaoppiseen etenemiseen harrastuksessaan.

Kurssilla tietoa ja apua mm. hevosen liikuntasuunnitelman tekemisestä, ruokinnan suunnittelusta, oman ratsastuksen heikkoihin ja vahvoihin puoliin tai vahvistusta omiin käytössä oleviin harjoittelu-/harrastus-/ hoitometodeihin. Mitä parhainta: saat oman henkilökohtaisen (/ratsukkokohtaisen) valmennussuunnitelman ensi vuodelle.

Kurssilla ratsastetaan pienryhmissä. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia!

Hinta 110,-. Kurssin hintaan kuuluu kahvit, lounas, kurssin ohjaus ja kurssilla jaettava kirjallinen materiaali, karsinapaikka hevoselle sekä henkilökohtainen valmennussuunnitelma. Meillä myös kurssilaiset ovat vakuutettuja!

Ohjaajana alansa ammattilainen ja pitkän linjan kilparatsastaja: SRL-Ratsastusvalmentaja, hevosten valmentaja, hevoshieroja  Mari Väyrynen-Kunnas.

(Lisätiedot: Josu, p. 040-5868769)

ILMOITTAUTUMISET

RATSASTAJA ON AINA VALMENTAJA OMALLE HEVOSELLEEN!