Kurssipäivämuutos Henkisen Valmentautumisen -kurssille

31.8.2012

Kurssipäivä muuttuu (entinen 9.12.). Uusi kurssipäivä henkisestä valmentautumisesta on 13.1.2013! Merkkaa kalenteriin, ilmoittaudu pikaisesti:

"Kun nouset hevosen selkään, tunnetko olosi juuri sellaiseksi kuin haluat?" Katri Syvärisen kurssi henkisestä valmentautumisesta kaikentasoisille ratsastajille

"Kun nouset hevosen selkään, tunnetko olosi juuri sellaiseksi kuin haluat? Tarvitsetko lisää itseluottamusta, rentoutta tai kärsivällisyyttä? Haluatko hakea varmuutta kisaradalla suoriutumiseen?"

"Hevonen lukee ihmisen tunnetiloja tarkasti, sillä jokainen tunne vaikuttaa ihmisen fysiologiaan. Onnistunut ratsastus alkaakin ihmisen mielen hallinnasta.
Kun hallitset ajatuksesi ja tunnetilasi, taitosi kehittyvät nopeammin ja esimerkiksi kilpailusuoritukset paranevat."

Kurssilla tutustutaan NLP-tekniikkaan, jonka avulla jatkossa
-opit muokkaamaan mielentilasi optimaaliseksi
-pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja turhista jännityksistä
-saat uutta tehoa harjoitteluun
-opit käsittelemään tunnetilojasi
-ymmärrät paremmin omaa tapaasi ajatella, motivoitua ja tehdä päätöksiä
-opit asettamaan ja saavuttamaan hyviä tavoitteita.

Näitä kaikkea ja paljon enemmän saat kurssilla 9.12. klo 10-14.  Ilmoittaudu Josulle (josu.ihalainen(at)gmail.com tai 040-5868769) tai suoraan tallilla 18.11. mennessä. Kurssin hinta on 85,- (vakituiset tuntiratsastajamme saavat kanta-asiakas alennuksen).

Päivän luennosta ja harjoituksista vastaa Katri Syvärinen, joka on kirjoittanut mm. kirjat "Tavoitteena Tasapaino", "Syvemmälle Satulaan" ja "Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio".

Ilmoittaudu Anitalle: anita @ tuulensillantalli.fi

(Lisätiedot: Josu, p. 040-5868769)