SRL

Suomen Ratsastajainliiton hyväksymällä tallilla toiminta on tarkastettua ja valvottua ja harrastat turvallisesti. Meillä on seuraavat vakuutukset liiton kautta:

1. Ratsastajainvakuutus
2. Vakuutus talkoo- ja vapaaehtoistyöntekijöille
3. Kilpailutoiminnan yhteydessä toimihenkilövakuutus
4. Talli ja ratsastuskoulutoiminnan vastuuvakutus

Lisäksi tallillamme on SRL:n kautta voimassa olevat Gramex- ja Teosto-sopimukset, joka koskee kaikkia normaaleita tilaisuuksia ja tapahtumia.

Kaikkien säännöllisesti tallillamme ratsastavia (3 kertaa tai enemmän kk) tulee olla SRL:n jäseniä tai Green Card-korttilaisia.

Lue lisää SRL:n jäsenyydestä.

Suosittelemme liittymään SRL:on Suomen Islanninhevosyhdistyksen kautta. SIHYn jäsenlomake löytyy täältä
 

GreenCardin voit ostaa kalenterivuodeksi täältä (32,-/vuosi): https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/

Lainaus SRL:n nettisivuilta:

 

Tapaturmavakuutus:
Kaikilla SRL:n jäsenmaksun maksaneilla on jäsenetuna tapaturmavakuutus, myös väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomailla asuvilla. Green Card ja Green Card Plus -harrastajat kuuluvat myös ehdoiltaan samanlaisen tapaturmavakuutuksen piiriin. Ratsastajainliiton jäsenseurojen ja -tallien vapaaehtoistyöntekijät (talkooporukka) on vakuutettu erillisellä vakuutuksella. Tapaturman sattuessa otathan yhteyttä Pohjola Vakuutuksen palvelunumeroon puh. 03030303.

 

Lue lisää

Suomen Ratsastajainliitto on antanut Tuulensillan tallille lisäksi korkeimman mahdollisen talliluokituksen, laatutallistatuksen.

Lue uutisista