Ryhmille

Ryhmille

Meillä onnistuu erilaisille ryhmille räätälöidyt kokous-, elämys- ja ratsastuspalvelut. Kysy rohkeasti lisää: tuulensillantalli(@)gmail.com

Lue sivun alaosasta asiakkaidemme kokemuksia.

Kokouspuitteet 5 - 40 henkilölle

Meillä on useat yritykset ympäri Suomen viettäneet ikimuistoisia kokouksia, tyky-päiviä, pikkujouluja tai tiimivirkistyspäiviä. Kokoukset ovat tehokkaita ja taatusti innovatiivisia tarjoamassamme maalaisympäristössä. Meille on helppo ja nopea löytää - vain 35 kilometriä Tampereen keskustasta. 

-kokoustilat jopa 40 henkilön ryhmille
-saunaosasto porealtaineen kymmenelle
-aittamajoitus kahdelletoista henkilölle (bed & breakfast)

Vanha sauna tarjoaa myös tunnelmalliset majoitustilat tai tilat pienen kokouksen puitteiksi.

Me teemme tätä tiiminä ja tällaista palautetta saamme:

Ihan mielettömän ihana paikka! Saako muuttaa teille?:) Tuhannet kiitokset myös tämän päivän maastonvetäjälle! Oikein ystävällinen ja osaava! Röskur
-Maria

Huippu paikka, hyvä opetus ja osaavat hevoset. Sai hurahtamaan issikoihin. Plussana hienot maastot kenttätuntien vastapainoksi.
-Terhi

Ihana paikka ja ihanan rauhalliset hevoset! Bolla oli aivan ihana!! Todella mukava ja pätevä ohjaaja, tänne pitää tulle uudelleen. 
-Hannele

Sain lahjakortin ryhmätunnille, jolla olin viime perjantaina. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, ei voinut olla tuntematta itseään tervetulleeksi. Hepat, kentät ja myös asiakkaat mukavia, eli ensimmäinen kerta ei jäänyt viimeiseksi
-Piia

Kaikilta sujui kenttä-pikkumaastoretki hyvin – lapset ja ensikertalaiset pärjäsivät hyvin ja Siperialaiselle ja Vietnamilaiselle vaihto-opiskelijalle oli mukava kokemus, kun saatiin vielä muutama hiutale luntakin. Hevoset oli hyvin valittu ja olivat oikein osaavia asiakaspalvelijoita. Kiitokset ohjaajalle; hän teki ison työn yksin ja oli koko ajan ystävällinen ja positiivinen! Kota ja tulentekomahdollisuus oli bonusta.
-Päivi S, oma ryhmä

Neljäs sennuleiri takana, joka kerta on saanut lähteä rentoutuneena, hyvällä mielellä ja hymy huulilla. Mahtava paikka♥!
-Anu, leiriläinen

Olihan huippukiva päivä!  Hyvät puitteet kokoukselle, hyvää ruokaa ja illalla vielä sauna ja poreet.. Ja ennen kaikkea mukava ratsastuskokemus kaikille ensimmäistä kertaa ratsailla olleille! Kiitos! 
-Annukka

Olipa loistava päivä! Juhlat meni mahtavasti, ja vieraat nauttivat todella paljon. Kiitos ihanista puitteista ja hyvästä opetuksesta hevosten kanssa! Suosittelen teitä ehdottomasti vastaaviin tilaisuuksiin :). Toivottavasti näemme pian ratsastuksen merkeissä!
-Anni

Olen itse käynyt teillä silloin tällöin näillä vaelluksilla ja maastovaellukset ovat olleet aivan mahtavia, lisäksi henkilökuntanne on todella ystävällistä ja osaavaa.
-Kaisa työterveydestä

Kiitos paljon tunnistamme! Meillä oli huippuhyvä ohjaaja jonka ansiosta ekaa kertaa ratsailla ollut sai hienoja onnistumisen kokemuksia, ja tietenkin myös luotettavan hepan ansiosta. En olisi minäkään uskonut että voimme jopa laukkailla maastossa kun toinen on ensimmäistä kertaa, joten iso kiitos!
-Nora

Kiitos eilisestä! Tilat olivat toimivat, tarjoilut maittavat (varsinkin omenapiiras vei kielenmennessään) ja asiaa luento-osuudessasi!
-Anne

Suurkiitos tosi kivasta leiristä hienoine hevosineen ja hienoine muine puitteineen! Erittäin hyvä ruoka on ehdottomasti mainittava tässä.
-Pekka

Kiitos Emäkosken koulun puolesta, että saimme viettää liikuntapäivän Tuulensillassa. 27 innostunutta hevostyttöä (mukana pari vanhempaakin hevostyttöä) kiittää ja kumartaa!
-Emäkosken koulu

Kiitos kaikista onnistumisen elämyksistä, jota olen teidän ansiostanne saanut, tämä uusi "aluevaltaus" on merkinnyt mulle paljon.
-Emilia

Ihana oli leirimme - en ole vielä ollenkaan palannut. Ja tänään pääsen kokeilemaan taivutuksia ym uusia oppeja laina-issikallani. Kiitokset leiristä, laadukkaasta opetuksesta, maukkaasta ruuasta, hyvästä filiksestä ja mukavasta Face-päivityksestä.
-Hyvää talven jatkoa, Kaisa

Kiitos todella kivasta vaelluksesta! Olemme huippu iloisia retkestämme!Täytyy sanoa, että oli todella hyvää palvelua -  hyvin koulutetut hevoset, iloinen ja asiansa osaava ohjaaja mukana ja kauniit reitit. Iso kiitos!
-Johanna

Viikonlopun leiriläiset kiittävät hyvin onnistuneesta leiristä ja järjestelyistä!
-Riikka

Paahde ja paarmat uhittelivat, mutta ratsukot olivat reippaita: reilut kolme tuntia sunnuntaimaastolla. Välissä soppa- ja lettutauko, namskis. Mielihyvää säilöttynä runsaasti. :) Suosittelen heppaleiriä aikuisillekin.
-Rauni

Tammermaan Mäyräkoirakerhon puuhaihmiset kiittää. Loisto kelissä mentiin maastossa ja tallin ylisillä nautittiin maukasta iltapalaa. Kyllä virkistysilta oli onnistunut
-Sini

Kiitos Tuulensillan tallille onnistuneesta firman virkistyspäivän hevosteluosuudesta! Ratsut olivat reippaita ja pörröisiä, sää mitä mainioin ja maisemat kuin postikortista. Aloittelijatkin saivat tutustua töltin saloihin ja soppa lämmitti tallin ylisillä :)
-Seravon tiimi toivottaa tallin väelle iloista joulunaikaa!

Kiitoksia taas monipuolisesta teho-ladyleiristä!
-Beatrice

Pitäiskö teidän tallin nimi muuttaa Hyväntuulensillaksi? :) Ihanaa oli taas leireillä. Kiitos.
-Rauni

Kiitos mukavasta Issikkavaelluksesta ja kestityksestä, me kyllä viihdyimme.
-Hanna

Kävin viikko sitten tallillanne maastoratsastuksessa.  Nautin kovasti siitä ja kerroin siitä blogijutussani, joka kertoo mökkilomasta Ylöjärvellä. Jos juttu miellyttää teitä minua ilahduttaa, jos jakaisitte sitä Facebookissa. Juttu löytyy www.kristiinatee.com
-Teija

Kolmen naisen ratsastuksemme helmikuussa oli ihana kokemus! Luminen luonto ja ystävälliset hevoset. Kommentit: "sielu lepäsi"; "verenpaine laski". Kiitämme erityisesti ohjaajaamme. Ennen ratsastamaton osallistujamme Kaisa sanoi, että vaikka tarvitsi koko ajan neuvoja ja apua, niin ei hetkeäkään nolostuttanut tai ollut sellainen olo että ohjaaja suhtautuu ylimielisesti.
- Päivi, Tarja ja Kaisa

Tällä tallilla on aina iloinen vastaanotto. Joka kerta hymyssä suin saa lähteä kotiin. Ollaan leireilty ja jatkossakin leireillään. Kenttätunneillakin käydään vähintään kaksi kertaa kuukaudessa.
Ihan joka paikkaan ei viitsi ajella 300 km kaksi kertaa kuukaudessa ratsastamaan,mutta tänne ajellaan enemmän kuin mielellään. Lämpöiset suositukset!
-Katja

 

Haluamme olla parhaita! Auta meitä ja lähetä palautetta käynnistäsi. Palaute-lomake
tai kerro siitä Facebook-sivuillamme

Menestyvän tiimin takana on ammattiviestijät. Luennot virkistyspäiviin. Yhteistyössä Treili Oy:n Johanna Vilppolan kanssa. Klikkaa kuvaa ja lue lisää.
Pellettitakka luo kokoustilaan lämpöä.
Saunaosastolle mahtuu kymmenen henkeä.
Saunahiki otetaan vaikkapa hikipallon avulla kentällä.
Kotatulet.
Tilauksesta esim. Hevostaito-kursseja.
Ahlmanin oppilaat
Ahlmannin oppilasryhmä