Tuntikortin ostaneet ovat etusijalla vakituisiin viikkoratsastustunteihin

23.10.2018


Tuulensillan ratsastustunneille jonottaa uusia harrastajiaMuistutamme, että tuntikortin lunastaneet ovat aina etusijalla tunteihin.
Jatkossa ilman korttia ratsastavat voivat kysellä ratsastustunnille irtotuntipaikkaa edellisenä päivänä joko sähköpostitse tuulensillantalli @ gmail.com tai tekstiviestillä 040-5868769. Irtotuntipaikalla voi ratsastaa vain, jos tunnille on vapautunut paikkoja.

 

Kymppikortti

10-kerran kortti, joka on voimassa 12 viikkoa, oikeuttaa valitsemaan ja varaamaan vakituisen tuntipaikan viikkotunneilta.
Hinta 265,-*

Kaksarikortti

Kaksarikortti on voimassa 6 viikkoa ja on tarkoitettu ratsastajalle, joka käy kaksi kertaa viikossa ratsastustunneilla, tai perheelle, joista kaksi tai useampi perheenjäsen ratsastaa tallilla. Kaksarikorttilaisella on oikeus valita ja varata kaksi tai useampi vakituinen tuntipaikka.
Hinta 245,-*

Irtotunti

Irtotunnin voi ostaa silloin, kun ei halua lunastaa vakituista ratsastustuntipaikkaa viikkotunneilta. Irtotunneille mahtuu silloin, kun vakituisilta tuntiratsastajilta vapautuu tuntipaikka poissaolon takia. Irtotuntipaikkaa voi kysellä aikaisintaan seuraavalle viikolle.
Hinta 30,-

*) tuntikortteihin tulee 6 % hinnankorotus 1.1.2019

Maksutapoina käy käteinen, pankki- ja luottokortit, Visa Electron, Smartum-setelit ja -visa, TYKY-maksuvälineet (Tyky-liikuntaan, Tyky+ kulttuuriin ja liikuntaan ja Tyky-Online), Eazybreak-mobiilimaksu ja ennakkomaksu tilille FI46 5293 0920 0920 25.

SRL
Tuulensillan tallilla SRL-tallitarkastus tehtiin 9.10. ja saimme erinomaista palautetta toiminnastamme. Suomen Ratsastajainliiton hyväksymällä tallilla toiminta on tarkastettua ja valvottua ja harrastat turvallisesti. Meillä on seuraavat vakuutukset liiton kautta:

1. Ratsastajainvakuutus
2. Vakuutus talkoo- ja vapaaehtoistyöntekijöille
3. Kilpailutoiminnan yhteydessä toimihenkilövakuutus
4. Talli ja ratsastuskoulutoiminnan vastuuvakutus

Kaikkien säännöllisesti tallillamme ratsastavia (3 kertaa tai enemmän kk) tulee olla SRL:n jäseniä tai Green Card-korttilaisia.