Tuulensillan talli mukana Jäätölttitapahtumassa 21.4.

21.3.2013Järjestäjien mukaan Huhtikuussa Klaukkalassa tärähtää, kun siellä järjestetään Suomen ensimmäinen Icetölt-kutsukilpailu! Jäähallissa järjestettävä tapahtuma "ICELANDICHORSES ON ICE 2013" on islanninhevosten askellajikilpalu jäällä. Lue lisää

Liput on myynnissä lippu.fi -palvelussa.

 

Tuulensillan talli on mukana tapahtumassa ja kannustamassa mm. Tanja Uferia ja Hervaria huippusuorituksiin!
 

Tanja ja Hervar

Tanja ja 6-vuotias ori Hervar vaikuttavat Eurajoella sijaitsevalla Kaunismäen tallilla. Ratsukko on yhdessä ennestään tuntematon, mutta erikseen heitä on nähty kisa- ja jalostustapahtumissa. Tanja on Islannin ammattiratsuttajaliiton FT:n jäsen ja aktiivinen kilparatsastaja, joka on saavuttanut useita mitaleja suomenmestaruuskilpailuissa, joista 3 kultaa. Vasta ratsunuransa alkuvaiheessa oleva Hervar on saanut 3-vuotiaana astutusluvan ja on parhaillaan Tanjalla jalostusnäyttelytreenissä mennäkseen tänä keväänä kokonaisarvosteltavaksi. Ori kuuluu kengittäjälle ja talliyrittäjälle Katri Kolulle ja on 5-vuotiaana osallistunut omistajansa ratsastamana yksiin talvikilpailuihin, josta sai T7-luokassa hieman alle 6:n pisteet näyttävästä töltistään.

Jäätölttikilpailuihin ratsukko lähtee innolla kokeilemaan uutta ja jännittävää lajia sekä mittaamaan taitojaan nimekkäiden ratsukoiden kanssa. ”On kunnia saada edustaa noin hienossa tapahtumassa ja kilpailla niinkin ansioituneiden ratsukoiden joukossa. Kiitämme Tuulensillan tallia yhteistyöstä ja luottamuksesta”.