Kurssi jokaiselle aktiiviharrastajalle: Ratsastaja on valmentaja omalle hevoselleen 7.10.

3.9.2012

7.10. Ratsastaja on valmentaja omalle hevoselleen (n. klo 9.30 - 19.00)

-Jokaiselle oma valmennussuunnitelma!
-Ratsastuksen ja hevostaitojen analysointia rakentavassa hengessä!

Ratsastuksen harrastajan tulee tietää paljon paitsi oman ratsastuksen tasosta, myös hevosen huolenpidosta ja hyvinvoinnista - tämä kurssi käsittelee kokonaisvaltaisesti ratsastusharrastusta niin, että siitä hyötyy sekä ratsastaja että hevonen. Kurssilaisille tehdään henkilökohtainen suunnitelma oman harrastustavoiteen mukaisesti, olipa se sitten mikä tahansa; pikkukisailua tai hevosen kehittämistä toimivaksi maastomopoksi. Ne jotka tulevat kurssille oman hevosen kanssa saavat hevoselleen sopivia treenisuunnitelmia, ne jotka osallistuvat kurssille tallin hevosella, oppivat analysoimaan hevosta ja sille sopivia ratsastusharjoitteita.

Kurssi on suunniteltu kaikille hevosharrastajille niin hevosten omistajille / vuokraajille, aktiivisille askellajiratsastuksen harrastajille kuin tavoitteellisille ja kilpaileville ratsukoille,  jotka vain haluavat saada lisää vinkkejä tai vahvistusta oikeaoppiseen etenemiseen harrastuksessaan.

Kurssilla tietoa ja apua mm. hevosen liikuntasuunnitelman tekemisestä, ruokinnan suunnittelusta, oman ratsastuksen heikkoihin ja vahvoihin puoliin tai vahvistusta omiin käytössä oleviin harjoittelu-/harrastus-/ hoitometodeihin. Mitä parhainta: saat oman henkilökohtaisen (/ratsukkokohtaisen) valmennussuunnitelman ensi vuodelle.

Kurssilla ratsastetaan pienryhmissä. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia!

Hinta 140,-. Kurssin hintaan kuuluu kahvit, lounas, kurssin ohjaus ja kurssilla jaettava kirjallinen materiaali sekä henkilökohtainen valmennussuunnitelma.

Ohjaajana SRL-Ratsastusvalmentaja, hevosten valmentaja, hevoshieroja  Mari Väyrynen-Kunnas.

Huom! Tätä kurssia täydentää erinomaisesti Katri Syvärisen Henkisen valmentautumisen kurssi 13.1.2013. Hanki ensi vuoden tietopuoliset eväät harrastukseen nyt ja aloita vuosi 2013 tehokkaasti!

Ilmoittaudu Anitalle: anita @ tuulensillantalli.fi

(Lisätiedot: Josu, p. 040-5868769)